Συνελήφθη 58χρονος για εμπρησμό από αμέλεια στο κτίριο της ΔΟΥ Γλυφάδας

Συνελήφθη 58χρονος για εμπρησμό από αμέλεια στο κτίριο της ΔΟΥ Γλυφάδας
Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης κτιρίου επί της οδού Δημητρίου Γούναρη στη Γλυφάδα, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε μοτοσυκλέτες, σε ένα σκάφος αναψυχής, ένα τζετ σκι, σε μέρος του αρχείου της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας που υπήρχε στον χώρο και στις εγκαταστάσεις του κτηριακού συγκροτήματος. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Επισκεύαζε μία βλάβη στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του κτιρίου, προκλήθηκε σπινθήρας και από τα αέρια της βενζίνης ξέσπασε πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε όλο το υπόγειο

Συνελήφθη την Δευτέρα από υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 58χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια στο υπόγειο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται και η ΔΟΥ Γλυφάδας, επί της οδού Γούναρη 227.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο πάρκινγκ κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επισκευής οχήματος, του 58χρονου.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε σπινθήρας και από τα αέρια της βενζίνης ξέσπασε η φωτιά χθες αργά το βράδυ, ενώ χρειάστηκε να φτάσει το πρωί για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να την περιορίσουν εντός του υπογείου και να την θέσουν υπό έλεγχο. Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Από την φωτιά καταστράφηκε το αρχείο της εφορίας που στεγαζόταν σε αποθήκη στο υπόγειο, 9 αυτοκίνητα, 6 μοτοσικλέτες, ένα σκάφος και ένα jet ski. Στο κτιριακό συγκρότημα πάντως, πέρα από την εφορία, συστεγάζονται κυρίως λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα