Συνελήφθη ‘δράκος’ στα Ιωάννινα με πάνω από 15 σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες

Συνελήφθη ‘δράκος’ στα Ιωάννινα με πάνω από 15 σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ακολουθούσε τις νύχτες και τα ξημερώματα νεαρές κοπέλες και ασελγούσε σε βάρος τους έξω από τις πολυκατοικίες τους. Σε μία περίπτωση αποπειράθηκε να βιάσει μία κοπέλα

Νεαρός “δράκος” είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για νεαρές κοπέλες και φοιτήτριες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, οδήγησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην ταυτοποίηση και σύλληψη χθες το απόγευμα, ενός  25χρονου Έλληνα, ο οποίος προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος νεαρών γυναικών στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες και φοιτήτριες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, επιχειρούσε ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα, σήμερα το πρωί προσήλθαν και άλλα θύματά του να καταθέσουν στην Ασφάλεια, φτάνοντας συνολικά τις 18 περιπτώσεις, ενώ οι Αρχές αναμένουν με την δημοσιοποίηση της υπόθεσης να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ο δράστης είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για διακεκριμένες κλοπές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα