Συνελήφθη φυγόποινος επιχειρηματίας που άλλαζε διαρκώς σπίτια και κρυβόταν σε βίλες – “φρούρια”

Συνελήφθη φυγόποινος επιχειρηματίας που άλλαζε διαρκώς σπίτια και κρυβόταν σε βίλες – “φρούρια”
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Στα χέρια των αρχών "έπεσε" φυγόποινος επιχειρηματίας στη Γλυφάδα, σε βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής κάθειρξης 14 ετών. Τα απίστευτα "τερτίπια" του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στη Γλυφάδα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοχευμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 57χρονος που ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εμπορικής εταιρίας, που διωκόταν με δύο καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής κάθειρξης 14 ετών, φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 45.000 ευρώ.

Ο 57χρονος φυγόποινος καταδικάστηκε για απάτη και πλαστογραφίες μετά χρήσεως, κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση, κατά συνήθεια άνω των 150.000 ευρώ, έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες συναλλαγές, άνω των 150.000 ευρώ και μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών, εργατικών εισφορών και δεδουλευμένων αποδοχών.

Για να αποφύγει τον εντοπισμό και την σύλληψη, άλλαζε διαρκώς σπίτια και χρησιμοποιούσε ακόμη και αυτοκίνητα τρίτων. Στο σπίτι που εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στην Γλυφάδα, υπήρχε πλήθος εξόδων διαφυγής, κάμερες, ψηλοί φράχτες και συρματοπλέγματα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα