Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ξυλοδαρμό της συζύγου του

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του. Κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του κατηγορείται πλέον γνωστός δικηγόρος-ποινικολόγος των Αθηνών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του. Κατά πληροφορίες, η ίδια δεν έχει υποβάλει μήνυση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06), όταν το ζευγάρι πήγε σε ιδιωτική κλινική των Αμπελοκήπων, με την 37χρονη, που είναι επίσης δικηγόρος, να έχει υποστεί κακώσεις, για τις οποίες τόσο ο σύζυγός της όσο και εκείνη ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν από πτώση στις σκάλες.

Ο γιατρός, ωστόσο, δεν πείστηκε από αυτή την εξήγηση, καθώς διαπίστωσε πως τα τραύματά της ήταν συμβατά με ξυλοδαρμό και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το ζευγάρι μετά από αυτή την εξέλιξη οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, όπου και εκεί ισχυρίστηκαν αμφότεροι ότι ο τραυματισμός της ήταν αποτέλεσμα πτώσης από σκάλες.

Στο Αστυνομικό Τμήμα παραδόθηκε γνωμάτευση του νοσοκομείου και ελήφθη κατάθεση από τον γιατρό για το περιεχόμενο των οποίων ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να σχηματισθεί κανονικά δικογραφία σε βάρος του δικηγόρου, να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιόν του.

Ο κατηγορούμενος κρατείται μέχρι την απολογία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα