Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
ΕΛΑΣ

Στην μία περίπτωση χρειάστηκε να γίνει καταδίωξη των δραστών, ενώ στην δεύτερη περίπτωση οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και εντόπισαν τον δράστη

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, δύο Αλβανοί, 37 και 38 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες του Σαββάτου, περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης κάλεσαν σε έλεγχο όχημα με δύο επιβαίνοντες, ο οδηγός του οποίου, στη θέα τους, ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν και λίγο αργότερα το ακινητοποίησαν.

Κατόπιν περαιτέρω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σχετικά με πιθανή δραστηριοποίηση των ανωτέρω ατόμων στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία τους και βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2,4 γραμμ. κοκαΐνης, 24.899 γραμμ. κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, τα χρηματικά ποσά των 100 ευρώ και των 2.000 Λεκ Αλβανίας, δύο κινητά τηλέφωνα και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ τους βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις.

Ακόμη μία σύλληψη για διακίνηση κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 38χρονος Αλβανός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορούμενου, στη διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αθηνών, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 5.504,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλεφώνα. Επιπλέον, ο 38χρονος στερούταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα