Σύρος: Περιστατικό bullying σε δημοτικό σχολείο

Σύρος: Περιστατικό bullying σε δημοτικό σχολείο
istock

Θύμα bullying έχει πέσει μαθητής δημοτικού σχολείου της Σύρου από συμμαθητές του, με αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις πανικού και να παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο.

Έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Σύρου έχει προκαλέσει περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του νησιού.

Σύμφωνα με το CycladesLive.gr το παιδί που φοιτά στο δημοτικό έχει υποστεί bullying, με αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις πανικού και να παρακολουθείται από την παιδοψυχίατρο. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και η Διεύθυνση του συγκεκριμένου σχολείου είναι ενήμεροι για το περιστατικό και προσπαθούν να εξομαλύνουν τις καταστάσεις και να κρατήσουν ισορροπίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το παιδί, μεταξύ άλλων, άκουγε συνέχεια από τους συμμαθητές του να του λένε «βρωμάς», «δεν φοράς ρούχα επώνυμης εταιρείας, τι αηδίες είναι αυτές που φοράς», με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να είναι σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με γονείς μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου, το παιδί τις δύο τελευταίες μέρες αρνείται να πάει σχολείο και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα