Σύσκεψη στο Πα.Σο.Κ. για τις πυρκαγιές

default image

Ευρεία σύσκεψη του Πα.Σο.Κ. υπό τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε σήμερα το μεσημέρι με αντικείμενο τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και τη δράση του κόμματος για την παροχή της μέγιστης δυνατής βοήθειας στους τομείς της πρόληψης, της δασοπυρόσβεσης, αλλά και της παροχής βοήθειας στους πυροπάθεις.

Η σύσκεψη αποφάσισε να σ υσταθούν δύο επιτροπές, η μία υπό τον Ευ. Βενιζέλο και η άλλη υπό τον Ανδρέα Λοβέρδο. Και στις δύο επιτροπές την υψηλή εποπτεία θα έχει ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Αθανασάκης.

Στην πρώτη επιτροπή, όπου μεταξύ άλλων θα μετέχουν και οι Φώφη Γεννηματά, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος και Νίκος Σαλαγιάννης, θα εξετάζει τις εξελίξεις στο μέτωπο των πυρκαγιών και θα προτείνει τη διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων του Πα.Σο.Κ. και την ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο από τον πρόεδρο, όσο και από το κόμμα συνολικά.

Η δεύτερη επιτροπή, αυτή υπό τον Α. Λοβέρδο, θα εισηγείται τρόπους δραστηριοποίησης των οργανωμένων δυνάμεων του Πα.Σο.Κ., ώστε αυτές να συνδράμουν το έργο της πολιτείας. Οι προτάσεις αυτής της επιτροπής αναμένονται σύντομα.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα