Sony Ericsson HBH-DS980

Sony Ericsson HBH-DS980

Η Sony Ericsson θα κυκλοφορήσει τη σειρά των στερεοφωνικών ακουστικών Bluetooth HBH-DS980, για μια μοναδική τηλεφωνική εμπειρία

Η Sony Ericsson θα κυκλοφορήσει τη σειρά των στερεοφωνικών ακουστικών Bluetooth HBH-DS980, με τα οποία η αναπαραγωγή μουσικής και οι τηλεφωνικές συνομιλίες μετατρέπονται σε μια μοναδική εμπειρία. Αυτό το κομψό εξάρτημα προσδίδει στην ασύρματη μουσική και στις κλήσεις μια ανώτερη ηχητική απόδοση, ακόμα και σε χώρους με θόρυβο. Αυτό συμβαίνει χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στη σχεδίαση, την εργονομία και τον ήχο:



– Εξουδετέρωση ψηφιακού ήχου/ μείωση ήχους για ελάττωση των θορύβων του περιβάλλονοτος

– Bluetooth 2.0 για καλύτερη ποιότητα ηχητικών κλήσεων

– A2DP (Προηγμένο προφίλ κατανομής ήχου) για υψηλή ηχητική ποιότητα κατά την αναπαραγωγή μουσικής

– Κρυφή οθόνη OLED για όμορφη σχεδίαση και πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με μια συμβατική οθόνη LCD.



Με πάνω από 6 ώρες χρόνο ομιλίας και αναπαραγωγής μουσικής, το μοντέλο HBH-DS980 σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση. Τα μαλακά ενθέματα σιλικόνης των στερεοφωνικών ακουστικών προσφέρονται σε τρία μεγέθη, ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική εφαρμογή στο μέγεθος και στο σχήμα των αυτιών κάθε χρήστη.



Ανεξάρτητα από τα ακουστικά, το συνολικό βάρος της μονάδας είναι μόλις 27 γραμμάρια, άρα δεν θα είναι βάρυ όταν φορεθεί στο λαιμό. Φυσικά, αν φοράτε τα ακουστικά σας για μεγάλα διαστήματα, θα θέλετε να δείχνουν ότι σας ταιριάζουν. Φινιρισμένα με μια κομψή μαύρη απόχρωση, τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth HBH-DS980 έχουν μια κρυφή οθόνη με λειτουργία «καθρέφτη», η οποία γίνεται ορατή μόνο όταν ενεργοποιούνται τα ακουστικά.



Χρησιμοποιείστε τη για να δείτε τον τίτλο του κομματιού που αναπαράγει το κινητό σας, την κατάσταση της μπαταρίας των ακουστικών ή λεπτομέρειες σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις σας.



Το μοντέλο HBH-DS980 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παραπάνω από μία συσκευές ταυτόχρονα. Η νέα πολυσημειακή λειτουργία του σας επιτρέπει να ακούτε μουσική που έχει αποθηκευτεί σε ένα PC/laptop με ενεργοποιημένο Bluetooth και ταυτόχρονα να διαχειρίζεστε κλήσεις από το κινητό σας.



Τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth HBH-DS980 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη. Η εκλεπτυσμένη τους σχεδίαση, καθώς και η αυξανόμενη άνεση και ευελιξία που προσφέρουν, τα καθιστούν ιδανικό συνοδευτικό εξάρτημα για ένα τηλέφωνο όπως το νέο μοντέλο T650 της Sony Ericsson, του οποίου η κυκλοφορία ανακοινώθηκε επίσης σήμερα.



Το HBH-DS980 θα είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά από το τρίτο τρίμηνο του 2007.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα