Sony Ericsson W380

Sony Ericsson W380

Το νέο μοντέλο της Sony Ericsson συνδυάζει λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως τον έλεγχο με κίνηση που επιτρέπει στους χρήστες να αποσιωπούν ...

Το νέο μοντέλο της Sony Ericsson συνδυάζει λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως τον έλεγχο με κίνηση που επιτρέπει στους χρήστες να αποσιωπούν τις κλήσεις με μια κίνηση του χεριού. Το W380 έχει ξεχωριστό στιλ και πολλές νέες λειτουργίες που έρχονται μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, έτοιμα για να κάνουν την καρδιά των μουσικόφιλων να χτυπά δυνατά.



Το νέο Walkman W380 σας δίνει τον έλεγχο της μουσικής χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το τηλέφωνο. Περάστε στο επόμενο ή το προηγούμενο κομμάτι, ή διακόψτε τη μουσική με μεγάλη ευκολία. Στο πάνω μέρος του τηλεφώνου υπάρχουν πλήκτρα αφής που ανάβουν όταν η λειτουργία αναπαραγωγής Walkman είναι ενεργοποιημένη ενώ ανάβει και η κρυφή οθόνη, προσφέροντας πληροφορίες για τα κομμάτια με μια γρήγορη ματιά.



Όταν είναι αναδιπλωμένο, το W380 φαίνεται εξωτερικά να μην χρησιμοποιείται. Όμως ζωντανεύει όταν λάβετε μια κλήση ή αναπαράγετε μουσική. Επιλέξτε διαφορετικά εφέ φωτισμού και διαφορετικούς τόνους κλήσης και παρακολουθήστε τη μουσική να «χορεύει» όπως ο φωτισμός του κινητού ταιριάζει με το ρυθμό ενός τραγουδιού σας.



Έρχεται με πλήρες λογισμικό Media Manager PC που σας επιτρέπει εύκολη μεταφορά μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο. Απλά επιλέξτε, κάντε κλικ και «μεταφέρετε» τα μουσικά αρχεία από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας – το λογισμικό θα μετατρέψει αυτόματα τη μουσική σας στον κατάλληλο τύπο αρχείου.



Αποθηκεύστε ώρες από την αγαπημένη σας μουσική στην κάρτα μνήμης Micro των 512 MB (M2) ή συντονιστείτε με τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.



Όπως σε όλα τα Walkman κινητά, χρησιμοποιείστε την εφαρμογή TrackID του W380 για να εντοπίσετε τα στοιχεία του κομματιού από το ραδιόφωνο του τηλεφώνου ή οποιαδήποτε εξωτερική πηγή και μάθετε αμέσως ποιος το ερμηνεύει, το όνομα του κομματιού αλλά και τον δίσκο.



Επιπλέον, βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο με μια κίνηση του χεριού, ή βάλτε το ξυπνητήρι στη λειτουργία snooze. Η λειτουργία ελέγχου με κίνηση του W380 σας προσφέρει πραγματική …«Handsfree» διαχείριση κλήσεων για πρώτη φορά – κάντε επίδειξη στους φίλους σας!



Το W380 είναι ένα GSM/EDGE/GPRS 850/1800/1900 και 900/1800/1900 clamshell κινητό και θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές από το Α’ τρίμηνο του 2008.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα