Sony Ericsson W705

Sony Ericsson W705

H Sony Ericsson ανακοινώνει το πρώτο WALKMAN τηλέφωνο και το πρώτο μουσικό αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν το νέο χρόνο. Το νέο W705 WALKMAN και το ...

H Sony Ericsson ανακοινώνει το πρώτο WALKMAN τηλέφωνο και το πρώτο μουσικό αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν το νέο χρόνο. Το νέο W705 WALKMAN και το Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900, θα εμπλουτίσουν την εμπειρία Walkman των καταναλωτών.Το W705 διαθέτει την ίδια κορυφαία ποιότητα ήχου με το W980 WALKMAN που βραβεύθηκε ως «Best Audio Experience» σε δοκιμή που πραγματοποίησε η TESTfactory στη Γερμανία. Επίσης περιλαμβάνει όλες τις μοναδικές λειτουργίες των WALKMAN όπως το TrackID, το SensMe και το Shake Control. Επιπλέον, με τις λειτουργίες Clear Bass και Clear Stereo και με τα υψηλής ποιότητας ακουστικά, το W705 προσφέρει καθαρό, δυνατό και φυσικό ήχο.



Εκτός από το μεταλλικό φινίρισμα, τη μεγάλη οθόνη και τον sliding μηχανισμό το W705 διαθέτει κάμερα 3.2 megapixel και δέκτη ασύρματης σύνδεσης σε σημεία Wi-FiTM για εύκολη και άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.



Έτσι μπορείτε να φωτογραφίσετε τους φίλους σας και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες απ’ευθείας στο social networking site σας για να τις δούνε όλοι ή να παρακολουθήσετε τα πιο δημοφιλή βίντεο κλιπ του YouTube από όπου κι βρίσκεστε. Επιλέξτε την αυτόματη περιστροφή μεταξύ κάθετης και οριζόντιας προβολής, για να δείτε το site όπως έχετε συνηθίσει.




Τεχνικά χαρακτηριστικά

Clear audio

Άμεση αναζήτηση μουσικής στο διαδίκτυο

Wi-Fi και DLNA certified

Shake control

SensMe

Μεγάλη οθόνη 2.4 ιντσών

Αυτόματη περιστροφή

Google Maps για κινητά

Κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixel

Ραδιόφωνο FM με τεχνολογία TrackID

Κάρτα μνήμης χωρητικότητας 4GB



Το W705 χρησιμοποιείται και με το Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900, που είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να έχουν πρώτοι τα τελευταία gadgets που κυκλοφορούν. Το MBS-900, το οποίο συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth, διαθέτει διπλό ηχείο και σύστημα sub-woofer και αναπαράγει τη μουσική σε άριστη ποιότητα ήχου.



Οι χρήστες μπορούν ακόμη να ακούνε το ενσωματωμένο ραδιόφωνο και ταυτόχρονα να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ο ήχος των ηχείων απενεργοποιείται αυτόματα. Απλά συνδέστε το MBS-900, χαλαρώστε και απολαύστε!




Το νέο Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900

Πρωτοποριακή σχεδίαση

Audio 2.1 για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου

Ακούστε μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth

Μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σας, καθώς και MP3 μέσω της εισόδου ήχου 3,5 χιλ.

Ενσωματωμένος δέκτης FM

Ρυθμίστε τη μουσική σας από το κινητό σας ή από τα πλήκτρα του ηχείου

Μονόχρωμη οθόνη OLED



Το W705 και το W705u (αποκλειστική διάθεση: Orange) υποστηρίζουν GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 900/2100. Το W705 θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2009 σε χρώμα Luxury Silver (ασημί) και Passionate Red (κόκκινο).



Το Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900 θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2009

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα