Sony Ericsson W760

Sony Ericsson W760

Η Sony Ericsson παρουσίασε το W760, το πρώτο πραγματικά “παγκόσμιο” τηλέφωνο Walkman με tri-band HSDPA, που παρέχει τη δυνατότητα λήψης των πιο πρό...

Η Sony Ericsson παρουσίασε το W760, το πρώτο πραγματικά “παγκόσμιο” τηλέφωνο Walkman με tri-band HSDPA, που παρέχει τη δυνατότητα λήψης των πιο πρόσφατων μουσικών κομματιών και δεδομένων σε ευρυζωνική ταχύτητα, οπουδήποτε στον κόσμο και αν χρησιμοποιείται. Εκτός από μουσική στο κινητό σας, το τηλέφωνο περιλαμβάνει ενσωματωμένο GPS που σας βοηθά να ανακαλύψετε κάθε μυστική γωνιά, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για να μοιράζεστε τη μουσική και τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες σε παιχνίδια, περιλαμβανομένου του Need for Speed ProStreet.




Βρείτε την κατεύθυνση σας με το GPS



Ψάχνετε την τοποθεσία μιας παράστασης ή ένα καινούριο κλαμπ; Ακόμη και μια καινούρια πόλη δεν αποτελεί πρόκληση για το W760. Το ενσωματωμένο GPS του τηλεφώνου με το Wayfinder Navigator) σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση μεταξύ 20 χιλιάδων σημείων ενδιαφέροντος ανά τον κόσμο και σας οδηγεί προς την κατεύθυνση σας σε κάθε στροφή. Διατίθεται επίσης μια υποστηριζόμενη από το GPS λειτουργία που σχετίζεται με τη φόρμα σας, ονομάζεται Tracker και σας ενημερώνει σχετικά με το πόσο γρήγορα, για πόση ώρα και πόση απόσταση έχετε τρέξει (ή περπατήσει!).




Μοιραστείτε τη μουσική σας με τους φίλους σας



Αν είστε σε εξωτερικό χώρο, χρησιμοποιείστε το τηλέφωνο με το Active Speaker MAS-100 – μια επαναστατική θήκη που δεν έχει μόνο φανταστική εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα προστατεύει το τηλέφωνο Walkman και ταυτόχρονα αποτελεί ένα ενσωματωμένο ηχείο και κεραία λήψης από τα FM για να απολαμβάνετε τη μουσική με τους φίλους σας.




Ορίστε τη διάθεση σας με την κατάλληλη μουσική



Αποθηκεύστε έως και 950 κομμάτια στο τηλέφωνο σας και χρησιμοποιείστε το SensMe για να επιλέξετε τη μουσική και τα κομμάτια που ταιριάζουν με τη διάθεση σας τη δεδομένη στιγμή. Περιηγηθείτε μέσω μιας λίστας κομματιών με το Shake Control – αλλάξτε τη σειρά και παραλείψτε κομμάτια ή προσαρμόστε την ένταση του ήχου με ένα απλό κούνημα του τηλεφώνου.



Η λειτουργία TrackID σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε οποιοδήποτε κομμάτι ακούτε στο ραδιόφωνο ή σε ένα κλαμπ. Και με το TrackID Charts, μπορείτε επίσης να κάνετε επισκόπηση στα κομμάτια που έχουν αναζητηθεί περισσότερο στη χώρα σας ή οπουδήποτε στον κόσμο.



Το επαναστατικό Media User Interface περιστρέφεται ανάλογα με τον τρόπο που κρατάτε το κινητό σας και έτσι μπορείτε να δείτε ότι χρειάζεστε με μια ματιά. Επίσης λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή για φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια. Απλώς περιστρέψτε το τηλέφωνο για να αλλάξετε την οπτική γωνία.




Πάρτε μέρος στη δράση του παιχνιδιού



Το W760, σας επιτρέπει να παίζετε σε οριζόντια διάταξη, με ήχο από τα στερεοφωνικά ηχεία και χρήση των αποκλειστικών κουμπιών για παιχνίδια, όμοια με μια κονσόλα παιχνιδιών. Έχουν εκ των προτέρων φορτωθεί τα τελευταίας κυκλοφορίας παιχνίδια, περιλαμβανομένου του Need for Speed ProStreet.



To W760 έχει κατασκευαστεί για δράση έντονου ρυθμού, με μεγάλη οθόνη 2.2” για εξαιρετικό παιχνίδι και Motion Sensor Gaming που σας επιτρέπει να παίζεται τα παιχνίδια στο κινητό σας σε ποιότητα 3D, χρησιμοποιώντας την κίνηση του τηλεφώνου για να ελέγξετε το παιχνίδι.



Διαπιστώστε τη χρηστικότητα του Motion Sensor Gaming στο βίντεο που ακολουθεί









Αιχμαλωτίστε τη στιγμή



Στο τηλέφωνο είναι ενσωματωμένη μια κάμερα ποιότητας 3.2MP. Απλώς σύρετε για να ανοίξει το τηλέφωνο, πιέστε το κουμπί της κάμερας και αιχμαλωτίστε τη στιγμή! Οι εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν στην κάρτα μνήμης 1GB ή να μεταφερθούν σε έναν Η/Υ χρησιμοποιώντας το Media Manager.




Βίντεο



Δείτε την παρουσίαση του W760 στη διεθνή έκθεση CES 2008.









Διαθεσιμότητα



Το W760 καθώς και το Active Speaker MAS-100 θα είναι διαθέσιμα από το 2ο τρίμηνο του 2008. Οι τιμές των δύο συσκευών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα