Sony Ericsson W890i

Sony Ericsson W890i

Με λεπτό και κομψό σχεδιασμό, χωρητικότητα αποθήκευσης μουσικών αρχείων ως και 2GB, καθώς και κάμερα 3.2megapixel, το Walkman W890 υπόσχεται να ανα...

Με λεπτό και κομψό σχεδιασμό, χωρητικότητα αποθήκευσης μουσικών αρχείων ως και 2GB, καθώς και κάμερα 3.2megapixel, το Walkman W890 υπόσχεται να αναπαράγει σωστά τη μουσική, τόσο για τους απαιτητικούς λάτρεις της όσο και αυτούς που εκτιμούν τον καλό σχεδιασμό. Είτε είστε μόνοι ή με παρέα, τα στερεοφωνικά ακουστικά του W890 καθώς και τα ενσωματωμένα στέρεο ηχεία, προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου και μουσικής αναπαραγωγής. Το τηλέφωνο περιλαμβάνει το Walkman Player 3.0, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Walkman, η οποία προσφέρει άμεση αναπαραγωγή καθώς και πλοήγηση στη μουσική ανάλογα με τη… διάθεση του χρήστη.



Όχι μόνο μπορείτε να οργανώσετε τα μουσικά σας αρχεία σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, το δίσκο και με το εξώφυλλο του δίσκου, αλλά τώρα με το W890 μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε μουσική ανάλογα με τη διάθεσή σας.



Η λειτουργία SensMe αυτομάτως καθοδηγεί τη μουσική σύμφωνα με τη διάθεσή σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τη μουσική λίστα που σας ταιριάζει κάθε φορά.



Μια κάρτα μνήμης Micro των 2 GB (M2) περιλαμβάνεται εντός συσκευασίας και ισοδυναμεί με περίπου 1.800 μουσικά κομμάτια. Και σε περίπτωση που βαρεθείτε, τότε μπορείτε να συντονιστείτε με τον αγαπημένο σας σταθμό, χρησιμοποιώντας το ραδιόφωνο.



Οι HSDPA δυνατότητες του W890, σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη μουσικής σε μεγάλη ταχύτητα ενώ μπορείτε να διατρέξετε σελίδες του διαδικτύου πολύ πιο γρήγορα.



Με κομψότητα, μοντέρνες καμπύλες και με επιλογή αποχρώσεων (καφέ και ασημί) το τηλέφωνο Walkman W890 αναμφίβολα θα συμπληρώσει το προσωπικό σας στιλ.



Η κάμερα 3.2 megapixel σας επιτρέπει να καταγράψετε στιγμές που θα μείνουν στο μέλλον. Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε την ίδια στιγμή τις φωτογραφίες στην προσωπική σας γκαλερί ή το blogsite ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να δουν τι ακριβώς κάνετε εκείνη τη στιγμή.



Το Walkman W890 είναι ένα HSDPA/UMTS 2100 και GSM/EDGE 850/900/1800/1900 τηλέφωνο και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από το 1ο τρίμηνο του 2008. Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.




Βίντεο



Δείτε το demo του κινητού της Sony Ericsson στο βίντεο που ακολουθεί.





Τεχνικά Χαρακτηριστικά



Οθόνη: 2 ιντσών, 262,144 χρώματα TFT, Ανάλυση: 240 Χ 320 pixels,

Κάμερα: 3.2MP, Ψηφιακό ζουμ 3.2x, Καταγραφή βίντεο, Εκτύπωση PictBridge

Στερεοφωνικά ηχεία

Κάρτα μνήμης 2GB M2

FM ραδιόφωνο με RDS

TrackID με αναζήτηση κειμένου

Macromedia Flash

Στερεοφωνικά ακουστικά

Windows Media DRM

Eaac+/WMA/WMApro

Παιχνίδια 3D

Mega Bass



Email

MMS

Bluetooth

Βιντεοκλήση

Μόντεμ



RSS feeds

Access NetFront Web browser

WAP 2.0 XHTML



Χρόνος ομιλίας GSM: έως 9 ώρες και 30 λεπτά

Χρόνος αναμονής GSM: έως και 360 ώρες

Χρόνος βιντεοκλήσης: έως 3 ώρες

Διάρκεια μουσικής: έως 20 ώρες

Διαστάσεις: 104 Χ 46.5 Χ 9.9 mm

Βάρος: 78 γρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα