Sony Ericsson W910i

Sony Ericsson W910i

Το νέο Walkman κινητό της Sony Ericsson, με τρεις νέες εφαρμογές επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που ακούμε μουσική στο κινητό μας.

Το νέο Walkman κινητό της Sony Ericsson, με τρεις νέες εφαρμογές επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που ακούμε μουσική στο κινητό μας.Το W910i έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες μια προσωπική μουσική εμπειρία. Είτε αλλάζοντας τραγούδια με την κίνηση του χεριού σας, είτε βρίσκοντας κομμάτια που ταιριάζουν στην διάθεση σας– αυτό το κινητό Walkman σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική όπως και όταν εσείς θέλετε.




Νιώστε τη μουσική



Με μια καινούργια εφαρμογή, το SensMe, ανακαλύψτε τη μουσική του Walkman κινητού σας και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει ανάλογα με τη διάθεσή σας. Τα κομμάτια σας απεικονίζονται στην οθόνη του W910i ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους σαν κουκίδες σε ένα γράφημα με οριζόντιο και κάθετο άξονα για να μπορείτε έτσι να «κυκλώσετε» ένα σύνολο κομματιών, δημιουργώντας την λίστα που επιθυμείτε ή επιλέγοντας μεμονωμένα σύμφωνα με τη διάθεσή σας.




Κινήστε το ρυθμικά



Κινήστε ρυθμικά το W910i μπρος-πίσω και αυτό μετακινείται μέσα στον κατάλογο των τραγουδιών σας. Επιπλέον, όταν κουραστείτε να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά για τα παιχνίδια, απλά μετακινείστε το W910i και ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης θα κάνει την επόμενη κίνησή σας.




Διαχειριστείτε τα πολυμέσα σας



Ο νέος media browser του W910i Walkman τοποθετεί όλα σας τα πολυμέσα σε μια κεντρική περιοχή κάνοντας εύκολη την πρόσβαση στη μουσική, το βίντεο ή τα podcast από μια μεμονωμένη εικόνα στο μενού του τηλεφώνου σας.



Το W910i σας βοηθά να ταξινομήσετε τα διάφορα αρχεία των πολυμέσων, πριν ακόμα αυτά φθάσουν στο κινητό. Το νέο πρόγραμμα Media Manager PC σας επιτρέπει να οργανώσετε τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα podcast του υπολογιστή σας και να τα μεταφέρετε μέσω του USB στο κινητό σας.




Διάθεση και τιμή

Το τηλέφωνο W910 Walkman της Sony Ericsson θα είναι διαθέσιμο σε Hearty Red ή Noble Black από το 4ο τρίμηνο του 2007 στην τιμή των 430 ευρώ περίπου, χωρίς συμβόλαιο.




Βίντεο



Δείτε το demo των νέων λειτουργιών του W910i στο βίντεο που ακολουθεί









Τεχνικά χαρακτηριστικά




Δίκτυο: HSDPA, UMTS 2100, Quand-band GSM 850/900/1800/1900


Οθόνη: TFT 262.144 χρωμάτων, 240×320 pixel, δυνατότητα κάθετης ή οριζόντιας προβολής


Bluetooth: Ναι, A2DP


Media player: Ναι, αναπαραγωγή αρχείων MP3, AAC


Ραδιόφωνο: FM Ναι


Κάμερα: Ναι, 2 Megapixel με ψηφιακό ζουμ 2,5x


Μνήμη: Εσωτερική: 35ΜΒ / Εξωτερική: Memory Stick Micro (M2)


Χρόνος ομιλίας / Χρόνος αναμονής: Ως 9 ώρες / ως 350 ώρες


Διαστάσεις: 99.5 x 50 x 12.5 mm


Βάρος: 86 γρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα