Sony Ericsson W960

Sony Ericsson W960

Οι μέρες που έπαιρνε κανείς μαζί του ένα MP3 player, μια κάμερα και ένα τηλέφωνο όταν έβγαινε από το σπίτι είναι βέβαιο ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί

Οι μέρες που έπαιρνε κανείς μαζί του ένα MP3 player, μια κάμερα και ένα τηλέφωνο όταν έβγαινε από το σπίτι είναι βέβαιο ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί Με το W960 της Sony Ericsson, κάντε πλοήγηση στο πιο πρόσφατο Walkman player με το άγγιγμα ενός δακτύλου ή ενός στυλό, σερφάρετε στο internet μέσω του Wi-Fi ή σε ταχύτητα 3G και παρακολουθήστε video σε ποιότητα τηλεόρασης.




Μαραθώνιος μουσικής



Έως 700 άλμπουμ – περίπου 8.000 τραγούδια – μπορούν να αποθηκευτούν στην μνήμη 8GB του τηλεφώνου W960 Walkman. Η διαχείριση των κομματιών είναι εύκολη και μπορούν να μεταφερθούν δεδομένα έως και 1GB, περιλαμβανομένων και μουσικών κομματιών από τον υπολογιστή σας στο κινητό, σε λιγότερο από τρία λεπτά. Με δύο μοντέρνα ακουστικά που παρέχονται στο κουτί (το ένα από αυτά είναι τα νέα Stereo Bluetooth HBH-DS220) και χρόνο ακρόασης μουσικής έως 27 ώρες, μπορείτε να διασκεδάσετε όλη νύχτα και ακόμα περισσότερο.




Οπτική απόλαυση



Με το W960 μπορείτε να περιηγηθείτε στα αρχεία των πολυμέσων με το άγγιγμα ενός δακτύλου (ή ενός στυλό). Απλά πιέστε τους ελέγχους αφής για να εντοπίσετε τον τύπο της διασκέδασης που αναζητάτε. Αν η επιλογή σας είναι το video, το τηλέφωνο υποστηρίζει την αναπαραγωγή video σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, που είναι το ίδιο με την ποιότητα της τηλεόρασης.




Κινηθείτε ασύρματα



Η 2,6 ιντσών ευαίσθητη στο άγγιγμα οθόνη είναι εκπληκτική για πλοήγηση στο internet. Συνδεθείτε με το internet χρησιμοποιώντας το δίκτυο 3G ή ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi. Επισκεφθείτε τις αγαπημένες σας σελίδες, αγοράστε μουσική online, και «κατεβάστε» προγράμματα για να κάνετε το W960 πραγματικά δικό σας.




Για τέλειες φωτογραφίες



Για να αποθανατίσετε τις στιγμές διασκέδασης σας, το τηλέφωνο W960 Walkman διαθέτει κάμερα 3,2 megapixel μέσα στο πλαίσιο των 16mm. Η αυτόματη εστίαση κάνει τις φωτογραφίες σας πιο καθαρές και με το MMS ή τη λειτουργία e-mail μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας την ίδια στιγμή. Ένας άλλος τρόπος να στείλετε ταχύτατα τα κείμενα – ή τις φωτογραφίες – είναι να τα τοποθετήσετε στο δικό σας blog.




Ταξινομήστε τα



Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε όλα τα περιεχόμενα του W960 χρησιμοποιώντας το Media Manager PRO, ένα πρόγραμμα υπολογιστή για βελτιστοποίηση της μουσικής, των φωτογραφιών και των video που θα χρησιμοποιηθούν στο κινητό σας.



Το W960 -όπως ακριβώς τα προηγούμενα Walkman- περιλαμβάνει λογισμικό αναγνώρισης μουσικής TrackID, που σας επιτρέπει να καταγράψετε το clip ενός τραγουδιού στο κινητό σας και την ίδια στιγμή να ανακαλύψετε το όνομα του καλλιτέχνη, του κομματιού και του άλμπουμ. Χρήσιμο για τις στιγμές εκείνες που ακούτε ένα τραγούδι που σας αρέσει αλλά δεν ξέρετε ποιος το τραγουδάει.



Στο W960 το TrackID έχει προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ενώ έχουν προστεθεί νέοι τρόποι αναζήτησης. Μπορείτε τώρα να λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του τραγουδιού – την πορεία των καλλιτεχνών και του άλμπουμ.



Εκτός από την ηχογράφηση του κομματιού, αν ξέρετε μόνο το όνομα του συγκροτήματος, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για να μάθετε περισσότερα. Κάντε αναζήτηση ανά καλλιτέχνη, τίτλο, άλμπουμ ή στίχους.




Βίντεο



Δείτε το demo του νέου κινητού της Sony Ericsson στο βίντεο που ακολουθεί









Διάθεση



Το τηλέφωνο W960 Walkman της Sony Ericsson είναι UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900 και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο (Vinyl Black) από το 4ο τρίμηνο του 2007.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



· Σύστημα λειτουργίας: Symbian OS

· Πλήκτρο πλοήγησης: Πληκτρολόγηση Jog και οθόνη αφής

· Bluetooth stereo (A2DP)

· Ανοιχτή συνομιλία

· Βιντεοκλήση

· Πολυφωνικά ringtones

· Δόνηση

· Αποστολή εικόνων (MMS)

· Αποστολή κειμένου (SMS)

· Flight mode

· Εγγραφή ήχου



· Walkman Player: Walkman Touch player

· FM Radio με RDS

· Κάμερα: κάμερα 3,2 megapixel

· Ψηφιακό ζουμ: 3x

· Εγγραφή και προβολή video

· Music tones (MP3/AAC)

· Mega Bass

· TrackID

· Web browser: Opera Web browser

· WLAN

· RSS feeds

· Email



· Microsoft Exchange ActiveSync

· Επεξεργαστής κειμένου

· Εφαρμογή ανάγνωσης κειμένου

· Αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα

· Ημερολόγιο

· Ξυπνητήρι

· Αριθμομηχανή

· Σημειώσεις

· Χρονόμετρο



· Wallpaper animation

· Παιχνίδια 3D

· Java

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα