Sony Ericsson W980

Sony Ericsson W980

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε πρόσφατα το W980, ένα Walkman τηλέφωνο που υπόσχεται να αποδώσει με την καλύτερη ποιότητα τη μουσική σας.

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε πρόσφατα το W980, ένα Walkman τηλέφωνο που υπόσχεται να αποδώσει με την καλύτερη ποιότητα τη μουσική σας. Η τεχνολογία βελτίωσης ήχου που διαθέτει σε συνδυασμό με το design, ενός Walkman player κάνει το W980 ηγέτη στην αγορά των μουσικών κινητών.




Πιστή απόδοση



Το καθαρό stereo του W890 δίνει την δυνατότητα στην μουσική να ακούγεται όπως η αυθεντική της ηχογράφηση. Τα καθαρά μπάσα μεταδίδουν τον ήχο χωρίς παραμορφώσεις ακόμη και στην μεγαλύτερη ένταση τους. Σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ακουστικά Handsfree HPM-77, σας προσφέρουν μια απίστευτη ακουστική εμπειρία




Μοιραστείτε την μουσική με τους φίλους σας



Επιλέξτε ένα κομμάτι από την μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη – το W980 σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περισσότερα από 8000 κομμάτια – ή συντονιστείτε στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό και ακούστε τον δυνατά.




Μεγαλώστε την συλλογή σας κάθε μέρα



Η υπηρεσία TrackID που υπάρχει και στο W980, με την οποία μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για οποιοδήποτε κομμάτι δεν γνωρίζετε, θα είναι ενοποιημένη και με το PlayNow. Αυτό κάνει το W980 μια γνήσια πύλη στην μουσική, μιας και μπορείτε να «κατεβάσετε» άμεσα το κομμάτι που μόλις αναγνωρίσατε.




Προσαρμόστε τον ήχο που σας αρέσει



Μπορείτε να προσαρμόσετε το Walkman player του W980 στην μουσική που ακούτε, αφού προσφέρει προεπιλογή από 8 equaliser, καθένα από τα οποία περιέχει ένα ξεχωριστό προφίλ που είναι κατάλληλο για το κάθε είδος μουσικής. Έτσι, είτε ακούτε jazz, pop ή heavy metal, μπορείτε πάντα να επιλέγετε τον καλύτερο ήχο για το συγκεκριμένο τραγούδι.




Η μουσική στα χέρια σας



Το W980 σας δίνει την πλήρη λειτουργικότητα του Walkman player χωρίς καν να έχετε το τηλέφωνο σας ανοιχτό. Ολόκληρο το Walkman player το οποίο κανονικά προβάλλεται στην εσωτερική οθόνη του clamshell κινητού σας επαναλαμβάνεται στην εξωτερική όψη του τηλεφώνου, ώστε η πλοήγηση να είναι πιο εύκολη.




Ισορροπία και ρυθμός



Κάθε μουσικόφιλος γνωρίζει ότι η μοναδική ακουστική εμπειρία απαιτεί υψηλής ποιότητας ακουστικά ή μεγάφωνα. Το W980 Walkman έρχεται με το νέο στερεοφωνικό Handsfree HPM-77 που σας επιτρέπει να απολαύσετε την μουσική σε δυναμικό stereo ήχο. Και το οποίο διαθέτει έξυπνο design που το κάνει εύχρηστο ενώ μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους στο ελάχιστο.



Είτε ακούτε μέσω των ακουστικών ή των μεγαφώνων, το W980 Walkman κινητό είναι απαραίτητο για αυτούς που θέλουν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, την οποία μπορούν να έχουν μαζί τους κάθε λεπτό της ημέρας.



Βίντεο



Δείτε την παρουσίαση του νέου Walkman κινητού της Sony Ericsson στο βίντεο που ακολουθεί.









Διάθεση και τιμή



Το W980 Walkman καθώς και το στερεοφωνικό Handsfree HPM-77 θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από το καλοκαίρι του 2008. Η τιμή τους δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα