Sony Ericsson Z320

Sony Ericsson Z320

Τα πάντα πάνω στο νέο τηλέφωνο της Sony Ericsson το κάνουν ιδανικό για όσους αναζητούν διασκέδαση και στυλ

Τα πάντα πάνω στο νέο τηλέφωνο της Sony Ericsson το κάνουν ιδανικό για όσους αναζητούν διασκέδαση και στυλ Το νέο Sony Ericsson Z320 απευθύνεται σ’ αυτούς που θέλουν ένα μικρό τηλέφωνο που να έχει μια απλή κάμερα για τις αυθόρμητες εκείνες φωτογραφικές στιγμές. Είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο εμφανίσιμο και απλό στη χρήση. Απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται η κάμερα και είναι έτοιμο για να τραβήξετε, να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε αυθόρμητες φωτογραφικές στιγμές.




Οι δυνατότητες σου με τη κάμερα



Η 1,3 megapixel κάμερα του Z320 ενεργοποιείται με το πάτημα του πλήκτρου πλοήγησης, ενώ οι ρυθμίσεις της, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λήψης και της ισορροπίας λευκού, διαμορφώνονται ώστε να επιτύχεις την καλύτερη λήψη.



Το Z320 μπορεί να αποθηκεύσει έως 100 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και έχει εύκολο σύστημα μενού έτσι που να μπορείτε εύκολα να τις αναζητήσετε, να τις προβάλλετε και να τις μοιραστείτε.



Στείλτε τες μέσω MMS ή μέσω e-mail χρησιμοποιώντας υπολογιστή. Επιπλέον είναι εύκολο να μεταφέρετε τις εικόνες σας στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε υπέρυθρες ή συνδέστε ένα καλώδιο USB (προαιρετικό εξάρτημα) και ακολουθείστε τη διαδικασία drag and drop.




Βάλε χρώμα στη ζωή σου



Το Z320 διατίθεται σε κόκκινο (Crimson Red) ή μπλε (Atlantic Blue) χρώμα. Αν αισθάνεστε ότι θέλετε κάτι καινούριο, τα πίσω και μπρος καλύμματα Style-Up (διατίθενται χωριστά) μπορούν να αλλάξουν για να ταιριάζουν στα γούστα σας.



Το όμορφο παρουσιαστικό του Z320 τονίζεται ακόμα περισσότερο από την οθόνη με τα ρετρό εικονίδια που φωτίζονται για να σας ειδοποιήσουν για μια εισερχόμενη κλήση ή μήνυμα. Στην 1.8” 65K εσωτερική οθόνη, μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας χωρίς κανένα πρόβλημα.




Διάθεση



Το Z320 είναι ένα GSM/GPRS 900/1800/1900 και 850/1800/1900 αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο σε τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά



Κάμερα: κάμερα 1,3 megapixel

Ψηφιακό ζουμ 4x:

Slideshow w music: Ναι

Οθόνη: 1,8” 65,536 TFT

Εξωτερική οθόνη: Απεικόνιση εικονιδίων

Εγγραφή βίντεο: Ναι

Ελεύθερη μνήμη χρήστη (εσωτερική): Έως 12 MB

Περιήγηση στο διαδίκτυο: WAP 2,0

WAP 2.0 XHTML: Ναι

Πολυφωνικά ringtones: Ναι

Ανοιχτή συνομιλία :Ναι

Δόνηση: Ναι

Αποστολή εικόνων (MMS): Ναι

Εισαγωγή προβλεπόμενου κειμένου: Ναι

Εγγραφή ήχου: Ναι

Αποστολή κειμένου (SMS): Ναι

Πλήκτρο πλοήγησης: Ναι

Φόντο εικόνας: Ναι

Java: Ναι

Ξυπνητήρι: Ναι

Αριθμομηχανή: Ναι

Ημερολόγιο: Ναι

Σημειώσεις: Ναι

Ατζέντα: Ναι

Χρονόμετρο: Ναι

Καθήκοντα: Ναι

Ρολόι: Ναι

Υπέρυθρες: Ναι

Μαζική αποθήκευση USB: Ναι

Υποστήριξη USB: Ναι



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα