Sony GV-HD700E

Sony GV-HD700E

Τώρα, είναι εύκολο να ελέγχετε τις λήψεις που πραγματοποιήσατε με οποιαδήποτε βιντεοκάμερα HDV ή DV, ενώ βρίσκεστε σε κάποιον εξωτερικό χώρο

Τώρα, είναι εύκολο να ελέγχετε τις λήψεις που πραγματοποιήσατε με οποιαδήποτε βιντεοκάμερα HDV ή DV, ενώ βρίσκεστε σε κάποιον εξωτερικό χώρο, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ή στο γραφείο. Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου στον κόσμο HD Video WALKMAN – μιας φορητής λύσης που σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο από κασέτες HDV και DV ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.



Το GV-HD700E διαθέτει προηγμένα επαγγελματικά χαρακτηριστικά και μπορεί να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή κασετών HDV και miniDV (SP και LP). Χάρη στη δυνατότητα καταγραφής σημάτων HDV1080i/DV από εξωτερικές πηγές, αποτελεί μια ιδανική λύση λήψης αντιγράφων ασφαλείας.



Η καθαρή και φωτεινή, ευρεία οθόνη LCD 7 ιντσών (16:9) προσφέρει ανάλυση 1.152 χιλιάδων κουκίδων (800x480x3[RGB]) για την παρακολούθηση video και την προβολή στατικών εικόνων.



Η λειτουργία All-scan εξασφαλίζει την εμφάνιση του 100% της λήψης στην οθόνη LCD έτσι ώστε η επισκόπηση των λήψεων να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να ενεργοποιήσετε μέχρι και έξι διαφορετικά προφίλ ρυθμίσεων της οθόνης LCD κάθε στιγμή.



Η ένδειξη χρόνου, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη, μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε από τις έξι θέσεις που προσφέρονται, σύμφωνα με την προτίμησή σας. Όταν δεν χρησιμοποιείτε το GV-HD700E, μπορείτε να διπλώσετε την οθόνη προς τα κάτω, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή φορητότητα.



Το HD Video WALKMAN είναι εξοπλισμένο με υποδοχές σύνδεσης για εγγραφή και αναπαραγωγή HDV1080i και DV video κανονικής ανάλυσης (standard definition) από ποικίλες πηγές, ενώ χάρη στην έξοδο HDMI μπορείτε να πραγματοποιήσετε προβολή HD video σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη HD-ready τηλεόραση ή οθόνη.



Εκτός από την έξοδο HDMI, προσφέρεται επίσης μια ξεχωριστή έξοδος HD/SD component. Η θύρα i.LINK επιτρέπει την απευθείας εγγραφή και αναπαραγωγή σημάτων HDV και DV, ενώ είναι επίσης δυνατή η προβολή και η εγγραφή αναλογικού video μέσω των εισόδων S-Video και RCA. Επιπρόσθετα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύλληψη στατικών εικόνων από κασέτα (HDV ή DV) κατά την αναπαραγωγή και να τις αποθηκεύσετε σε κάρτα μνήμης Memory Stick.



Για να εξασφαλίσετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στη χρήση της συσκευής, μπορείτε να αναθέσετε οποιαδήποτε από τις δεκατέσσερις συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες της (στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι λειτουργίες αναζήτησης, σημείωσης ευρετηρίου και zoom αναπαραγωγής) σε τρία πλήκτρα λειτουργιών. Χάρη στη λειτουργία Status Check μπορείτε, επίσης, να βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες επί της οθόνης για τις κύριες ρυθμίσεις ήχου, εξόδων, ανάθεσης και LCD.



Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GV-HD700E με μπαταρίες InfoLITHIUM των σειρών L και M. Τη συσκευή συνοδεύει μετασχηματιστής AC, ασύρματο τηλεχειριστήριο, καλώδιο component και καλώδιο AV Multi (χωρίς S-Video).



Το GV-HD700E HD Video WALKMAN θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από Σεπτέμβριο.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα