Sony NS1

Sony NS1

Aπλά στη χρήση, με ελκυστική εμφάνιση και με όλες τις multimedia τεχνολογίες διαθέσιμες, τα VAIO της σειράς NS1 έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες κα...

Aπλά στη χρήση, με ελκυστική εμφάνιση και με όλες τις multimedia τεχνολογίες διαθέσιμες, τα VAIO της σειράς NS1 έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών σε ψηφιακή εικόνα και ήχο. Με την σειρά VAIO NS1, η Sony συνδύασε τον εκπληκτικό σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής για να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο notebook προσιτό σε όλους τους καθημερινούς χρήστες. Τα VAIO της σειράς NS1 είναι απλά στη χρήση, έχουν ελκυστική εμφάνιση και διαθέτουν όλες τις τεχνολογίες τις οποίες οι χρήστες επιθυμούν – και χρησιμοποιούν συχνά.



Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μια εκπληκτική ευρεία οθόνη X-black LCD η οποία καταφένει και ζωντανεύει τοσο τις φωτογραφίες σας όσο και τα βίντεο. Υπάρχει, επίσης, ενσωματωμένη μια δικτυακή κάμερα Motion Eye, για το video chat και το blogging. Η ναυαρχίδα της σειράς, το VGN-NS11Z/S, διαθέτει οδηγό Blu-ray Disc™ Combo για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε ταινίες HD. Τέλος, όλης η σειρά υποστηρίζει την τελευταίας γενιάς, υπερ-ταχεία τεχνολογία ασύρματης διαδικτυακής επικοινωνίας ‘Draft-N’.



Οι οθόνες X-black LCD, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα μοντέλα της σειράς VAIO NS1 διαθέτουν μεγάλη διαγώνιο 15,4 ιντσών, η οποία σε συνδυασμό με την ανάλυση 1280 x 800 παρέχει αρκετό χώρο για την προβολή διαφόρων εφαρμογών και φωτογραφιών. Εκτός όμως αυτών, προβάλλει με εξαιρετικά αποτελέσματα και ταινίες ευρείας οθόνης. Τα χρώματα είναι πλούσια και ζωντανά, η οθόνη είναι φωτεινή με εκπληκτική αντίθεση χρωμάτων, με αποτέλεσμα το VAIO NS1 να κλέβει καρδιές με την …πρώτη ματιά.



Πρόκειται για ένα notebook το οποίο δείχνει υπέροχο ακόμη και κλειστό, και γι’ αυτό είναι υπεύθυνη η, συγκρατημένων τόνων, φιλοσοφία του σχεδιασμού του. Οι ακμές και οι γωνίες έχουν στογγυλευτεί διακριτικά, οι τόνοι που έχουν χρησιμοποιηθεί για κάθε χρωματικό συνδυασμό είναι ήπιοι, και οι επιφάνειες διαθέτουν μια εξευγενισμένη και απαλή υφή, ώστε να είναι ευχάριστες στην αφή – όπως και τα χρώματα είναι ευχάριστα στο μάτι.



Το αυθεντικό λογισμικό VAIO χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη «έξυπνη» τεχνολογία για να καταστήσει την οργάνωση των ολοταχώς αυξανόμενων –και συνήθως χαοτικών– συλλογών μουσικής, ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεο, μια απλή υπόθεση. Το VAIO Music Box χρησιμοποιεί ένα πανίσχυρο σύστημα που ονομάζεται ‘12 Tone Analysis’ για να ξεχωρίσει την μουσική σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το ύφος ή την διάθεση, και στην συνέχεια να δημιουργήσει λίστες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει μια συγκεκριμένη στιγμή.



Το πρόγραμμα VAIO Movie Story σας απαλάσσει από το δύσκολο και σύνθετο έργο της διαχείρισης των ψηφιακών σας φωτογραφιών και των βίντεο, απλοποιώντας στον μέγιστο βαθμό τις εργασίες της αρχειοθέτησης των εικόνων, της εφαρμογής εφέ και της ελαφράς επεξεργασίας και του συγχρονισμού εικόνων και μουσικής. Το αποτέλεσμα είναι ένα ποιοτικό slideshow, το οποίο μπορείτε όχι μόνο να το απολαύσετε εσείς, αλλά και να το μοιραστείτε – κάτι που απέχει παρασάγγας από τον τεράστιο όγκο των φωτογραφιών που είναι ατάκτως αποθηκευμένες στον σκληρό σας δίσκο.



Το σήμα κατατεθέν της Sony, η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι εμφανές σε όποιο σημείο του notebook και αν κοιτάξετε, από τη βελτιωμένη X-black LCD οθόνη και το διαυγή ήχο των ενσωματωμένων ηχείων, μέχρι τις τέσσερις θύρες USB που παρέχονται για μέγιστη συνδεσιμότητα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εγγύηση που παρέχει η αναγνωρισιμότητα της Sony σε όλο τον κόσμο, φέρνουν τα VAIO NS1 στην κορυφή της κατηγορίας τους – και θα είναι πραγματικά δύσκολο να κατέβουν από εκεί…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα