Sony NWD-B100

Sony NWD-B100

Η νέα σειρά MP3 Players WALKMAN NWD-B100 κάνει πιο εύκολο από ποτέ το να παίρνετε μαζί σας την πολύτιμη μουσική σας συλλογή, κάθε στιγμή, όπου και ...

Η νέα σειρά MP3 Players WALKMAN NWD-B100 κάνει πιο εύκολο από ποτέ το να παίρνετε μαζί σας την πολύτιμη μουσική σας συλλογή, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε. Με βάρος μόλις 30 γραμμάρια, τα κομψά μοντέλα της σειράς NWD-B100 μπορούν να χωρέσουν άνετα στην τσέπη ή την τσάντα σας. Παρά, όμως, το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν τεχνολογία που διευκολύνει τη διαχείριση των μουσικών σας αρχείων ακόμα και αν δεν ανήκετε στη κατηγόρια εκείνων που είναι εξοικειωμένοι με τη τεχνολογία!




Πανεύκολη χρήση



Το εύκολο στη χρήση λογισμικό αυτόματης μεταφοράς αρχείων που βρίσκεται ενσωματωμένο στα μοντέλα της σειράς NWD-B100 κάνει το «γέμισμα» του WALKMAN σας με τα αγαπημένα σας τραγούδια μια απλή διαδικασία.



Τα μοντέλα της σειράς συνδέονται απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας (υποστηρίζεται USB 2.0) χωρίς να απαιτούνται καλώδια. Αφού συνδεθούν, αναζητούν και αντιγράφουν αυτόματα αρχεία MP3 και WMA που βρίσκονται στον φάκελο ‘Η μουσική μου’ (ή σε όποιον φάκελο έχετε εσείς ορίσει για την αποθήκευση μουσικής) στον υπολογιστή σας.



Στην περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος περιέχει περισσότερα τραγούδια από όσα μπορούν να χωρέσουν στο WALKMAN σας, το «έξυπνο»λογισμικό μεταφέρει από το PC σας τα τραγούδια που προστέθηκαν πιο πρόσφατα, κρατώντας το WALKMAN σας πάντοτε ενημερωμένο με τις τελευταίες επιτυχίες ενώ η μπαταρία του θα φορτιστεί κατά την μεταφορά των αρχείων.



Αφού γεμίσετε το WALKMAN σας με την αγαπημένη σας μουσική, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα αναζήτηση στα τραγούδια ανά αρχείο ή φάκελο ή ανά τραγούδι/άλμπουμ/καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας την φωτεινή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD τριών γραμμών.




Ποιότητα ήχου



Επιπρόσθετα, χάρη στον ισοσταθμιστή (equalizer) 6 λειτουργιών μπορείτε να πραγματοποιήσετε λεπτομερείς ρυθμίσεις για να κάνετε ακόμα καλύτερη τη μουσική σας εμπειρία από αυτή που ούτως ή άλλως θα περιμένατε από ένα Sony WALKMAN.



Τα μοντέλα της σειράς συνοδεύονται επίσης από άνετα, εύκολα στη χρήση ακουστικά που χαρακτηρίζονται από κομψή σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα ήχου.




Και δημοσιογραφική χρήση



Τα μοντέλα NWD-B103F, χωρητικότητας 1GB, και B105F, χωρητικότητας 2 GB, διαθέτουν δέκτη FM και μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή από αυτόν έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές όποτε εσείς επιθυμείτε.



Όλα τα μοντέλα της σειράς NWD-B100 μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως συσκευές ηχογράφησης φωνής, επιτρέποντάς σας να ηχογραφείτε προσωπικές σας σημειώσεις και υπομνήματα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά για χαρτί και μολύβι.




Στο σπίτι



Όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, μπορείτε να ακούτε όλα τα τραγούδια που βρίσκονται αποθηκευμένα στο WALKMAN σας από τα ηχεία του ηχοσυστήματος Sony mini/micro σας, πραγματοποιώντας απευθείας μεταφορά (streaming) των αρχείων σας μέσω σύνδεσης USB από κάποιο μοντέλο της σειράς NWD-B100 (μπορείτε να πραγματοποιήσετε streaming μόνο μουσικών αρχείων που χρησιμοποιούν το ίδιο codec με το ηχοσύστημα Mini/Micro).




Διάθεση και τιμή



Η σειρά WALKMAN NWD-B100 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2007 με τιμή που θα ξεκινά από τα 45 ευρώ περίπου.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα