Sony VPL-VW60 BRAVIA SXRD

Sony VPL-VW60 BRAVIA SXRD

Μικρός σε μέγεθος, διαθέτει 2 συνδέσεις HDMI™, είναι εύκολος στην χρήση και χρησιμοποιεί το συνδυασμό εξαιρετικού contrast και τεχνολογίας SXRD™

Μικρός σε μέγεθος, διαθέτει 2 συνδέσεις HDMI™, είναι εύκολος στην εγκατάσταση και χρησιμοποιεί το συνδυασμό εξαιρετικού contrast και τεχνολογίας SXRD™ εξασφαλίζοντας μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία Χάρη στην ανάλυση εικόνας 1080p Full HD, τη μείωση θορύβου και την βελτίωση των χρωμάτων που πραγματοποιεί ο μηχανισμός BRAVIA Engine, ο VPL-VW60 θα κάνει το σύστημα Home Theatre σας να φτάσει σε νέα επίπεδα απόδοσης.



Ένα από τα γνωρίσματα που κάνουν τον VPL-VW60 να ξεχωρίζει είναι ο εντυπωσιακός λόγος αντίθεσης 35.000:1. Η υψηλή χρωματική αντίθεση γίνεται εφικτή χάρη στο συνδυασμό νέων Sony SXRD panels, νέων οπτικών εξαρτημάτων και του συστήματος Sony Advanced Iris 2, χάρη στο οποίο η ίριδα μπορεί να ανταποκρίνεται αυτόματα στη συνολική φωτεινότητα κάθε σκηνής, μιμούμενη το ανθρώπινο μάτι. Οι σκοτεινές σκηνές βελτιστοποιούνται αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες που συνήθως χάνονται στις σκιές, ενώ οι φωτεινές σκηνές δεν φαίνονται ποτέ υπερβολικά λευκές.



Είναι εξοπλισμένος με τον ψηφιακό μηχανισμό BRAVIA ENGINE ο οποίος εκτελεί σε πραγματικό χρόνο τις περίπλοκες εργασίες επεξεργασίας σήματος που υπογραμμίζουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας του βιντεοπροβολέα.



Η τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync επιτρέπει στον VPL-VW60 να λειτουργεί σε συνεργασία με τις άλλες συσκευές του BRAVIA Home Theatre σας μέσω των δύο συνδέσεων HDMI που διαθέτει. Έτσι, αντί να χρειάζεται να πατάτε πολλά κουμπιά σε δύο ή περισσότερα τηλεχειριστήρια, αρκεί το πάτημα ενός μόνο κουμπιού σε ένα μόνο τηλεχειριστήριο.



Για να έχετε την καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εικόνα, ο VPL-VW60 προσφέρει λειτουργία αναμορφικού zoom. Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί επεξεργασία σήματος widescreen σε συνεργασία με αναμορφικό φακό τρίτου κατασκευαστή, αναδημιουργώντας το λόγο οθόνης CinemaScope 2,35:1 που κανονικά συναντάτε μόνο στον κινηματογράφο.



Η μηχανική κατακόρυφη μετατόπιση φακού (vertical lens shift) προσθέτει ακόμα περισσότερη ελευθερία σχετικά με τη θέση τοποθέτησης του βιντεοπροβολέα, καθιστώντας τον VPL-VW60 εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση.



Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με τον VPL-VW60 είναι ότι χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο ανεμιστήρα της Sony που λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα σε άξονα που δεν έρχεται σε επαφή με άλλα μέρη, ο βιντεοπροβολέας είναι εξαιρετικά αθόρυβος, παράγοντας μόνο 22dB κατά τη λειτουργία του.



H τιμή του νέου βιντεοπροβολέα κυμαίνεται στα 4.500 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα