Σπάρτη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
Σπάρτη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του
Το δικαστικό μέγαρο Eurokinissi

Ο 40χρονος που κατηγορείται πως βίαζε την 9χρονη κόρη του στην Σπάρτη, προφυλακίστηκε  μετά από ομόφωνη απόφαση.

Στην φυλακή οδηγείται ο 40χρονος κατηγορούμενος που φέρεται πως βίαζε την 9χρονη κόρη του στη Σπάρτη. Η απόφαση μάλιστα ήταν ομόφωνη από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει φρίκη σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με τον 40χρονο να παραδέχεται γενετήσιες πράξεις εις βάρος του παιδιού από όταν εκείνο ήταν μόλις 4 χρονών, ωστόσο αρνείται την κατηγορία του βιασμού. Το βράδυ της Παρασκευής (9/8) ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μάλιστα, έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος, που τον αποδοκίμασε.

Να σημειωθεί πως στήθηκε αστυνομική επιχείρηση προκειμένου ο κατηγορούμενος να φυγαδευτεί με ασφάλεια από το δικαστικό μέγαρο και να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες του τραγικού αυτού περιστατικού, ενώ παράλληλα παρέχουν υποστήριξη και προστασία στην ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου και στην υπόλοιπη οικογένεια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα