Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία 40χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
Παιδική κακοποίηση
Παιδική κακοποίηση (Φωτογραφία αρχείου) iStock

Κατόπιν αιτήματός του, ο 40χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 9χρονης κόρης του, θα απολογηθεί τη Δευτέρα στη Σπάρτη.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών και αποδοκιμαζόμενος από τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια, παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/08) ο 40χρονος, που συνελήφθη σε χωριό της Σπάρτης, ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 9χρονο κορίτσι μίλησε στην μητέρα του για το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία χρόνια και έτσι η αποτρόπαια υπόθεση έφτασε στην αστυνομία. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση  τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και τον συνέλαβαν.

Στο κινητό του μάλιστα εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με την κόρη του. Η συσκευή μαζί με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν, προκειμένου να ερευνηθούν από τις αρχές.

Να σημειωθεί, ότι η οικογένεια ζούσε σε γειτονιά της Δυτικής Αττικής πριν μετακομίσει μόνιμα πριν 2 χρόνια σε χωριό της Σπάρτης. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται σε εταιρία τυποποίησης ελαιόλαδου ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα