Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα λεωφορεία

Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα λεωφορεία
Λεωφορεία EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Δευτέρα, ενώ θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα 3 Απριλίου μεταξύ 11.00 και 16:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ προκύρηξε το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένη η διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφασίσθηκε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00πμ στα Κεντρικά Γραφεία της Ο.Σ.Υ με Στάση Εργασίας 11:00 π.μ. – 16:00 π.μ.

Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας Ασφαλείες Δημόσιες Μαζικές Μεταφορές μέσω της Ανανέωσης του Στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης Ε.Σ.Σ.Ε!!

Η Συγκοινωνιά είναι Δημόσιο Αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή έχει αξία!”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα