Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Το δείπνο και το πάρτι στα Χανιά για τον γάμο τους

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ Eurokinissi

Οι λεπτομέρειες για το δείπνο και το πρώτο πάρτι που έγιναν χθες για τον τον εορτασμό του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (28/08) το τετραήμερο γλέντι για τον εορτασμό του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με μοναδική θέα από την ταράτσα γνωστού μαγαζιού και γαστρονομικές νοστιμιές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του υποδέχθηκαν χθες τους καλεσμένους τους για να γιορτάσουν μαζί τους, την κοινή τους πορεία στη ζωή.

Οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα με το ζεύγος να καταφθάνει στο εστιατόριο λίγο μετά τις 19:00.

Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, το μενού περιελάμβανε πιάτα μεσογειακής κουζίνας και συγκεκριμένα αρνί, γραβιέρα, βότανα και χειροποίητο ψωμί.

cretapost.gr

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από την είσοδο του εστιατορίου, ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτική αυτή στιγμή.

Στις 10 το βράδυ ακολούθησε πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, σήμερα, Πέμπτη, θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι θα μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων.

Αύριο, Παρασκευή (30/08) κορυφώνονται οι εκδηλώσεις καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτούν στις 5 το απόγευμα στον Βοτανικό Κήπο.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε μία βίλα που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας, το Casa Skordilli

Το Σάββατο (31/08) το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα