Στη φυλακή και ο Σαχπατζίδης

Στη φυλακή και ο Σαχπατζίδης
Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκαν σήμερα οι συνεργάτες του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου,για συμμετοχή σε σύσταση συμμορίας νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.Στην φωτογραφία ο επιχειρηματίας Γεώργιος Σαχπατζίδης. μετά την απολογία του,Τρίτη 17 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι υποστήριξε στην απολογία του ο συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γ. Σαχπατζίδης. Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Ο επιχειρηματίας λογοδότησε στον ανακριτή για την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση, στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων που κατείχε εξωχώρια εταιρεία ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός.

O Γ. Σαχπατζίδης αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι η συναλλαγή ήταν απολύτως νόμιμη και ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Ήδη, στον Κορυδαλλό οδηγήθηκαν σήμερα, τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος όσο και οι συγκατηγορούμενοι του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και Νίκος Ζήγρας, ενώ από τη Μεγάλη Παρασκευή βρίσκεται στις φυλακές και ο Αστέριος Οικονομίδης.

Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται, και την Πέμπτη ο ειδικός ανακριτής θα καλέσει προς απολογία τους υπόλοιπους 10 κατηγορούμενους στην υπόθεση της νομιμοποίησης των αμοιβών τού Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη τού πρώην υπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα