Στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας

Στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας
Φίλιππος Φόρτωμας Φίλιππος Φόρτωμας

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας παρέμεινε διασωληνωμένος για ένα 24ωρο στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ για ένα 24ωρο με σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού.

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης εξαιτίας σοβαρών επιπτώσεων της covid-19.

Παρέμεινε διασωληνωμένος για 24 ώρες με χαμηλό οξυγόνο και έντονα συμπτώματα, ωστόσο, μετά από ένα 24ωρο η κατάσταση του βελτιώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσωληνώσουν.

Ο βουλευτής φέρεται να είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson χωρίς να έχει προλάβει να κάνει την ενισχυτική δόση.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Μπούγας ευχήθηκε στον Φίλιππο Φόρτωμα ταχεία ανάρρωση μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα