Στη Ραμάλα η Παπαρήγα

Στη Ραμάλα η Παπαρήγα

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μεταβαίνει σήμερα στη Ραμάλα, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μεταβαίνει σήμερα στη Ραμάλα, σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης του κόμματος στο λαό της Παλαιστίνης.

Στην αντιπροσωπεία μετέχουν ο Δημήτρης Κουτσούμπας μέλος του ΠΓ, ο βουλευτής Κώστας Καζάκος, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας και ο Ηλίας Λέγγερης από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

“Το νέο έγκλημα κατά του λαού της Παλαιστίνης από το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ, που έχει τις πλάτες των ΗΠΑ – ΕΕ, πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά. Οι λαοί με την πάλη τους μπορούν να σταματήσουν το χέρι των δολοφόνων που σφάζουν τον Παλαιστινιακό λαό. Να υποχρεώσουμε την ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την πολιτική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στο θύτη και στο θύμα. Όλες και όλοι με το λαό της Παλαιστίνης που έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Με το λαό που του στερούν το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ΚΚΕ.

(Πηγή: ΑΠΕ) 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα