Στην Αβάνα η Αλέκα Παπαρήγα

Στην Αβάνα η Αλέκα Παπαρήγα

Σειρά συναντήσεων στην Αβάνα είχε σήμερα η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα

Σειρά συναντήσεων στην Αβάνα είχε σήμερα η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη γ.γ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέπτεται την Κούβα, μετά από πρόσκληση της ΚΕ του ΚΚ Κούβας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας Φελίππε Πέρρες Ρόκε, τον πρόεδρο της Κουβανικής Εθνοσυνέλευσης Ρικάρντο Αλαρκόν, τον υπεύθυνο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων Φερνάντο Ραμίρεζ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Κούβας, τον Α’ Γραμματέα της Κομμουνιστικής Νεολαίας Κούβας Τζούλιο Μαρτίνεζ Ραμίρεζ και τον Χοσέ Ματσάδο Βεντούρα, μέλος του ΠΓ και Α’ αντιπρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου. 

Επίσης συμμετείχε στην μεγάλη Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και πορεία στην Αβάνα, ενώ επισκέφθηκε το πανεπιστήμιο Πληροφορικής όπου συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς και φοιτητές στο Πινάλντε ντελ Ρίο, για θέματα εκπαίδευσης. 

Το πρωί του Σαββάτου η Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Γκράνμα», όργανο της ΚΕ του ΚΚ Κούβας. 

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετέχουν ο Δημήτρης Κουτσούμπας μέλος του ΠΓ και η Δέσποινα Μάρκου συνεργάτης του τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα