Στις 7 Δεκεμβρίου το Wii Zapper

Στις 7 Δεκεμβρίου το Wii Zapper

Βάλτε το δάκτυλο στη σκανδάλη μιας και το Wii Zapper, ένα αποκλειστικό αξεσουάρ για το Wii, κυκλοφορεί στην Ευρώπη!

Βάλτε το δάκτυλο στη σκανδάλη μιας και το Wii Zapper, ένα αποκλειστικό αξεσουάρ για το Wii, κυκλοφορεί στην Ευρώπη! Χρησιμοποιώντας τα Wii Remote και Nunchuk, το Wii Zapper είναι ένα άνετο πλαίσιο στο οποίο εγκαθίστανται και τα δύο χειριστήρια του Wii, παρέχοντας στους χρήστες έναν συναρπαστικό νέο τρόπο να παίζουν στο Wii τους! Το Wii Zapper έρχεται σε πακέτο με το Link’s Crossbow Training και θα είναι συμβατό με διάφορους επερχόμενους τίτλους, όπως το Resident Evil: The Umbrella Chronicles, καθώς κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη στις 7 Δεκέμβρη 2007.



Τα Wii Remote και Nunchuk αποκτούν νέα αίσθηση όταν μπαίνουν μέσα στο Wii Zapper. Στο Link’s Crossbow Training οι παίκτες χρησιμοποιούν το Wii Remote στο the Wii Zapper για να σημαδεύουν τους στόχους στην οθόνη, με το Nunchuk να ελέγχει την κίνηση. Στο Wii Remote, οι παίκτες απλά πατάνε τη σκανδάλη (πλήκτρο B) για να πυροβολήσουν ή να συνεχίσετε να πιέζετε για πιο ισχυρές βολές. Μπορεί επίσης να αλλάζουν θέση, στρίβοντας σε διαφορετικές κατευθύνσεις σημαδεύοντας με το pointer εκτός της οθόνης. Στο Nunchuk το πλήκτρο Z λειτουργεί ως zoom για την κάμερα ώστε να μην χάνεται με τίποτα τον στόχο.



Το Link’s Crossbow Training σας βάζει στη θέση του Link σε μια σειρά από συναρπαστικές και γρήγορες προκλήσεις που διαδραματίζονται στον κόσμο του The Legend of Zelda: Twilight Princess.



Οι παίκτες μπορεί να συνηθίσουν το Wii Zapper με το Link’s Crossbow Training και να εξασκηθούν στα Target Shooting όπως και τα Defender και Ranger modes, εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική εμπειρία σε πολυάριθμες πίστες που θα βρείτε σε εννέα διαφορετικά επίπεδα. Ο στόχος κάθε πίστας είναι να επιτύχετε το υψηλότερο σκορ προτού τελειώσει ο χρόνος. Στο Target Shooting, το επίπεδο δυσκολίας συνεχίζει να αυξάνεται καθώς οι παίκτες προχωρούν στις πίστες και οι στόχοι κινούνται επί της οθόνης. Οι παίκτες λοιπόν θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τις ικανότητές τους καθώς μάχονται ενάντια στον χρόνο!



Τα Ranger και Defender modes έχουν ακόμη περισσότερες προκλήσεις! Στο Ranger mode, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Nunchuk για να χαράξουν την πορεία τους στα επίπεδα, ρίχνοντας στους εχθρούς καθώς εμφανίζονται με το Wii Zapper. Στο Defender mode οι παίκτες μένουν στατικοί αλλά μπορεί να αμυνθούν από επιθέσεις σε ακτίνα 360 μοιρών, σκοπεύοντας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση! Στο multi-player mode, οι παίκτες πρέπει να δίνουν ο ένας στον άλλο το Wii Zapper, ο κάθε ένας με τη σειρά του για να συναγωνιστούν για το υψηλότερο σκορ μέσα στο χρονικό όριο, προσθέτοντας μια έξτρα διάσταση ανταγωνισμού στο παιχνίδι.



Η χρήση του Wii Zapper επιτρέπει στους παίκτες να σημαδέψουν και να μπουν πραγματικά στο παιχνίδι με τελείως νέο τρόπο! Έτσι, βεβαιωθείτε ότι θα πιάσετε καλή σειρά όταν το Wii Zapper + Link’s Crossbow Training κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 7 Δεκέμβρη σε μια προτεινόμενη λιανική τιμή γύρω στα €30.



Δείτε το demo του νέου αξεσουάρ του Wii




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα