Στο Advisory Board του Eteron ο Δρ. Γιώργος Σαμαράς και ο Μάνος Χωριανόπουλος

Διαβάζεται σε 2'
Στο Advisory Board του Eteron ο Δρ. Γιώργος Σαμαράς και ο Μάνος Χωριανόπουλος

Στο Advisory Board του “Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή” εντάσσονται ο Δρ. Γιώργος Σαμαράς και ο Μάνος Χωριανόπουλος.

Το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, με χαρά ανακοινώνει τη διεύρυνση του Advisory Board του με την προσθήκη δύο διακεκριμένων επαγγελματιών: τον Δρ. Γιώργο Σαμαρά και τον Μάνο Χωριανόπουλο.

Δρ. Γιώργος Σαμαράς

Ο Δρ. Γιώργος Σαμαράς, κατέχει τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή Δημόσιας Πολιτικής στο Πολιτικό Ινστιτούτο και τη Διεθνή Σχολή Διοίκησης του King’s College London. Η έρευνά του επικεντρώνεται στις δημόσιες πολιτικές απέναντι στον ακροδεξιό εξτρεμισμό και την άνοδο των αντισυνταγματικών προσεγγίσεων στην ευρωπαϊκή πολιτική. Από το 2019 έως το 2022, ο Δρ. Σαμαράς δίδαξε πολιτικές επιστήμες στο University College London και το London School of Economics. Πέρα από τις ακαδημαϊκές του ασχολίες, εργάστηκε ως πολιτικός σύμβουλος στην Ελλάδα.

Μάνος Χωριανόπουλος:

Ο Μάνος Χωριανόπουλος, καταξιωμένος δημοσιογράφος και Διευθυντής στο News 247.gr, προσφέρει πολύτιμη γνώση από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και της δημόσιας σφαίρας. Βρίσκεται στην 24Media βρίσκεται από τον Μάιο του 2007, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Σύνταξης του News 247.gr και Διευθυντής της εφημερίδας “Έθνος.

Η διεύρυνση αυτή ενισχύει περαιτέρω την αποστολή του Eteron για την παραγωγή αξιόπιστων ερευνών και την προώθησή τους στο ευρύ κοινό, στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ενδυνάμωση των πολιτών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Advisory Board του Eteron εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα