Στο δικαστήριο Καμμένος – Γεωργιάδης: Ένταση με εμπλοκή του ονόματος της Μανωλίδου

Στο δικαστήριο Καμμένος – Γεωργιάδης: Ένταση με εμπλοκή του ονόματος της Μανωλίδου
ΣΠΕΤΣΕΣ : ΑΡΜΑΔΑ 2008 (ICON PRESS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON Press

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο δικαστήριο Πάνος Καμμένος και Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του σκάφους ILIATORAS OF LONDON

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάφος ILIATORAS OF LONDON.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει πως ανήκει στον Πάνο Καμμένο και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off shore εταιρείας προκειμένου να γλιτώνει φόρους.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε αγωγή σε βάρος του υπουργού, ζητώντας αποζημίωση ύψους 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του. Τελικά κατέθεσε σειρά εγγράφων, καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος, υποστηρίζοντας ότι το σκάφος ανήκει σε off shore και ότι ως το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστοποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ως μάρτυρας κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Ιωάννης Γιαννέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι το επίμαχο σκάφος ανήκει στον πατέρα του, Ηλία Καμμένο και δεν είναι ιδιοκτησίας off shore εταιρίας.

Να σημειωθεί πως δημιουργήθηκε ένταση όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας λέγοντας ότι η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα