Στο Μεταγωγών θα διανυκτερεύσει ο Αντώνης Σταμπούλος

Στο Μεταγωγών θα διανυκτερεύσει ο Αντώνης Σταμπούλος

Στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Αντώνης Σταμπούλος, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν έτοιμο το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού

Στο Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (06/10) ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Τετάρτη στον Βύρωνα και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 31χρονος ήταν προγραμματισμένο να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, αφού, σύμφωνα με το πληροφορίες, το κελί του στην γυναικεία πτέρυγα, δεν ήταν έτοιμο. Έτσι ο Σταμπούλος θα διανυκτερεύσει εκεί και την Τρίτη (07/10), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Να θυμίσουμε ότι κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, κλοπή, πλαστογραφία, αντίσταση κατά της αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και οπλοφορία. Ο Σταμπούλος φέρεται να είναι σημαντικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, έχοντας στενή σχέση με καταδικασμένο για τρομοκρατία, Νίκο Μαζιώτη.

Σύμφωνα με την συνήγορό του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ο συλληφθείς αρνήθηκε να απολογηθεί μέχρι να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του.

“Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου” δήλωσε η κ. Κούρτοβικ σχετικά με όσα έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ για την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα