Στο πλευρό των “Αγανακτισμένων” ο Ειρηναίος

Στο πλευρό των “Αγανακτισμένων” ο Ειρηναίος
ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (ICON / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON Press

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος βρέθηκε κοντά στους Αγανακτισμένους στη πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του, μιλώντας ως άνθρωπος και όχι ως εκπρόσωπος της εκκλησίας (Vid)

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. Ειρηναίος βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου συγκεντρώνονται τις τελευταίες μέρες οι Αγανακτισμένοι του Ηρακλείου Κρήτης εκφράζοντας τη συμπαράστασή του.

Ο Αρχιεπίσκοπος  μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους συγκεντρωμένους, πρωτίστως έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την περιουσία της Εκκλησίας και τη φορολόγηση της, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν μιλά ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κρήτης και της Ιεράς Συνόδου της αλλά ως άνθρωπος.

Τόνισε δε ότι μπορεί κάποιος να πει ότι θέλει για το πρόσωπο του αλλά πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Εκκλησία.

“Κατανοώ απολύτως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μεγάλη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας”, επεσήμανε σύμφωνα με το Creyalive ο κ. Ειρηναίος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η πόρτα του είναι συνέχεια ανοιχτή για όποιον θα ήθελε να τον επισκεφθεί και είτε να ζητήσει την βοήθεια του είτε απλά να συζητήσει μαζί του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα