Στον Δήμο Ναυπλίου παραχωρήθηκε για εκμετάλλευση η μαρίνα της πόλης

Στον Δήμο Ναυπλίου παραχωρήθηκε για εκμετάλλευση η μαρίνα της πόλης
Ο Βασίλης Κικίλιας στο Ναύπλιο

Για 12 χρόνια ενώ η μαρίνα είχε χωροθετηθεί είχε κολλήσει. "Το αξίζουν οι κάτοικοί της, το αξίζει το Ναύπλιο, ανήκει στους κατοίκους του" σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. 

Την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του τουριστικού λιμένα – μαρίνας Ναυπλίου, από το Υπουργείο Τουρισμού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, υπέγραψε σήμερα στο Ναύπλιο ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο αναπτυξιακό έργο “θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, θα προσελκύσει νέους επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας”, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας όλων και για καλό σκοπό.

Ο Βασίλης Κικίλιας στο Ναύπλιο


“Η κοινωνία του Ναυπλίου, δικαιούται αυτό το έργο, τη μαρίνα ελλιμενισμού 210 σκαφών, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή. Το αξίζουν οι κάτοικοί της, το αξίζει το Ναύπλιο, το αξίζει η περιοχή, ανήκει στους κατοίκους του και έτσι θα προχωρήσουμε”, σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας στο Ναύπλιο


Σημειώνεται ότι η μαρίνα χωροτεθήθηκε το 2009 αλλά ήταν κολλημένη για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα