Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
ΕΡΤ
Εικόνα αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Στη διάθεση της δικαιοσύνης τέθηκε την Τετάρτη ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύντροφό του.

Μήνυση για ξυλοδαρμό υπέβαλλε, δημοσιογράφος της EΡΤ σε βάρος του συντρόφου της, επίσης δημοσιογράφου, εργαζόμενου με σύμβαση μίσθωσης έργου στην ερτ α.ε

Ο καταγγελλόμενος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και την Τετάρτη το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης. 

Θα φανεί αν είναι κακουργηματικού η πλημμεληματικού χαρακτήρα η πράξη και αναλόγως θα παραπεμφθεί είτε στον ανακριτή για απολογία είτε για να δικαστεί ενώπιον του αυτοφώρου.

Το χρονικό

Η νεαρή κοπέλα μετέβη στο νοσοκομείο την Τρίτη το πρωί, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρεται να έχει χτυπηθεί από τον σύντροφό της στο πρόσωπο και στο σώμα και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, προκειμένου να καταγγείλει τις πράξεις του συντρόφου της.

Η διοίκηση της ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του καταγγελλόμενου, έως να διαλευκανθεί η υπόθεση από τη δικαιοσύνη. Η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας, και εκφράζει την πλήρη στήριξη της στη συνάδελφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από συμβασιούχο εργαζόμενο της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα