Survivor All Star: Ο Κρις είπε τη γυμνή αλήθεια για τους Μπλε – Τα παράπονα για την αρνητική ψήφο σε βάρος του

default image

Με τους συμπαίκτες του τα έβαλε ο Κρις Σταμούλης στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τρίτης (14/02) επιμένοντας πως έπρεπε να ψηφιστεί η Μελίνα Μεταξά στην πρώτη κάλπη αντί αυτού.

Την τρίτη ασυλία της εβδομάδας διεκδικούν στο επεισόδιο της Τρίτης (14/02) οι παίκτες του Survivor All Star, όμως λίγο πριν βρεθούν στον στίβο μάχης, έλυσαν τις διαφορές τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Σε ένα άτυπο συμβούλιο στην καλύβα των Μαχητών, ο Κρις Σταμούλης ζήτησε τα ρέστα από τους συμπαίκτες του, επιμένοντας μεταξύ άλλων πως στην πρώτη κάλπη θα έπρεπε να αναδειχθεί υποψήφια προς αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά και όχι ο ίδιος, με την ομάδα να έχει στραφεί συνολικά εναντίον του.

Ο Χρήστος τους ξεβράκωσε, είπε τη γυμνή αλήθεια γιατί και εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να ‘κλειδώσουν’ ένα άτομο και μετά εάν έχαναν τη δεύτερη ασυλία, να υπήρχαν οι έξτρα επιλογές, δηλαδή η Μελίνα“, είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Κρις Σταμούλης με τη σειρά του, δήλωσε πως μπορεί να μη φέρνει κάθε φορά πόντους στην ομάδα του αλλά δεν είναι υποκριτής “σαν κάποιους κάποιους”, “φωτογραφίζοντας” με τη δήλωσή του αυτή τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι Μπλε μοιράστηκαν με τον Κρις Σταμούλη το σκεπτικό τους πίσω από την αρνητική τους ψήφο προς εκείνον, με την Εύη Σαλταφερίδου να “καρφώνει” τον συμπαίκτη της λέγοντας πως οι δυνατότητές του στο παιχνίδι είναι η δημιουργία εντάσεων.

Οι Μαχητές έγιναν “ασπίδα” για τη Μελίνα Μεταξά υποστηρίζοντας πως μπορεί να είναι τραυματισμένη και να βρίσκεται στον πάγκο, αλλά δεν χάνει πόντους για την ομάδα της σε αντίθεση με τον Κρις, κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετο τον Μαχητή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα