‘Σχέδιο εμπρηστών’ βλέπει ο Γ. Πατούλης πίσω από τις φωτιές στο Μαρούσι

‘Σχέδιο εμπρηστών’ βλέπει ο Γ. Πατούλης πίσω από τις φωτιές στο Μαρούσι

Για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών κάνει λόγο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, με αφορμή πέντε εστίες πυρκαγιών που ξέσπασαν στα όρια του δήμου την Τρίτη

Για σχέδιο εμπρηστών που έχουν “βάλει στο μάτι”, όπως λέει, την πόλη κάνει λόγο, με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση μόνο την Τρίτη η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και εθελοντές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πέντε πυρκαγιές.

“Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι έχουνε βάλει στο μάτι την πόλη μας. Οι 5 πυρκαγιές που ξέσπασαν από χθες το βράδυ δεν είναι τυχαίο γεγονός” σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόσθεσε πως πρόκειται για “συγκεκριμένο σχέδιο εμπρηστών που έχουν στόχο να πλήξουν το Μαρούσι”. Όπως είπε ο κ. Πατούλης, ο υπεύθυνος, θα ανευρεθεί γρήγορα.

 

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε δημόσια έκκληση στους δημότες Αμαρουσίου να βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ ευχαρίστησε την την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας και τους εκατοντάδες εθελοντές για την συνδρομή τους στην προστασία του Περιβάλλοντος μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

 

Η πυροσβεστική έχει χαρακτηρίσει την Πέμπτη ως ημέρα υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών, ιδιαίτερα στις περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και του Βορείου Αιγαίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα