Σχινιάς: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα

Διαβάζεται σε 2'
Η παραλία του Σχινιά
Η παραλία του Σχινιά EUROKINISSI

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τη σορό ενός άνδρα που εντοπίστηκε στη θάλασσα του Σχινιά με βαρίδι δέκα κιλών. Οι νέες πληροφορίες από τις Αρχές.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό ενός άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα, το απόγευμα της Κυριακής (02/06), σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας ήταν με τα ρούχα του και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με σχοινί ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών. Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι το σώμα του άνδρα βρισκόταν στη θάλασσα τουλάχιστον είκοσι μέρες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ΕΡΤ, τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθούν λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού ενώ σε ότι αφορά το σημάδι που έφερε στο πόδι του, σύμφωνα με τις Αρχές, προήλθε από το σχοινί που με βάναυσο τρόπο είχε δεθεί γύρω του.

Δεν πρόκειται δηλαδή για τατουάζ, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Παράλληλα, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον ταυτοποιήσουν, να δουν ποιος είναι, αν έχει απασχολήσει ποινικά τις Αρχές, αν έχει δηλωθεί εξαφάνιση και φυσικά πώς βρέθηκε με ένα βαρίδι 10 κιλών δεμένο στο πόδι του στον πάτο της θάλασσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα