Τα 10 καλύτερα αξεσουάρ στο Facebook

Τα 10 καλύτερα αξεσουάρ στο Facebook

Κάποια θα τα βρείτε χρήσιμα. Κάποια άλλα διασκεδαστικά. Και κάποια άλλα θα σας φανούν χρονοβόρα

Κάποια θα τα βρείτε χρήσιμα. Κάποια άλλα διασκεδαστικά. Και κάποια άλλα θα σας φανούν χρονοβόρα. Αλλά αν ασχολείστε και εσείς με το πιο δημοφιλές ιντερνετικό σπορ τότε θα έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο. Γεμίστε τον με τα 10 καλύτερα αξεσουάρ στο Facebook. Τώρα που έχετε γραφτεί στο Facebook, μάθατε ότι το «φυτό» της τάξης κονομάει δυόμιση χιλιάρικα στη Σοφοκλέους, η πρώην σας δε στεναχωρέθηκε και τόσο πολύ μετά το χωρισμό σας και έχει 250 φίλους καιρός να τουρμπίσετε και εσείς το προφίλ σας για να τους κάνετε ρελάνς.



Τον περασμένο Μάιο το Facebook, άνοιξε τις πόρτες σε προγραμματιστές και hackers προκειμένου να διανθίσουν το οπλοστάσιο των εφαρμογών για τη γενιά της εικονικής κοινωνίας. Οι τελευταίοι ανταποκρίθηκαν πέραν πάσης προσδοκίας και ιδού το αποτέλεσμα: Οι δέκα κορυφαίες εφαρμογές του Facebook!




1. Top Friends: Μετατρέπει το φιλικό περιβάλλον του Facebook σε έναν αμείλικτο διαγωνισμό για δημοτικότητα: Εσείς επιλέγετε 32 από τους φίλους σας, τους βάζετε βαθμολογία και παράλληλα βαθμολογείστε από αυτούς. Μην περιμένετε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί απαραίτητα.




2. Graffiti: Το Graffiti είναι μια απλή εφαρμογή ζωγραφικής ώστε να οι φίλοι σας να μπορούν να επισκέπτονται το προφίλ σας και να αφήνουν την «πινελιά» τους. Προτείνεται για όσους έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.




3. Video: Αντί να χρησιμοποιείτε το YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία για να δημοσιεύσετε τα δικά σας βίντεο ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας.




4. Zoho: Αντί να χαζολογείτε στο facebook εν ώρα εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoho για να δημιουργήσετε έγγραφα ή παρουσιάσεις. Και αν το αφεντικό σας ρωτήσει ‘τι κάνατε στο facebook;’, εσείς απαντάτε: Δουλειά!




5. Zombies: Με το Zombies μπορείτε να δαγκώσετε δαγκώσετε τους φίλους σας και να τους κάνετε ζόμπι. Αν δαγκώσετετ πολλούς είστε ένας Zombie Ninja αν όχι ένας ζόμπι νιούφρης. Επίσης από την ίδια ομάδα υπάρχει και το Vampires! Η επιτυχία καθορίζεται από το πόσο αίμα θα πιείτε! Παντελώς άχρηστο ή είναι η ιδέα μου;




6. Bored by the book: Αν νομίζετε ότι Facebook σας απορροφά το 60% του χρόνου σας με το Bored by the book μπορείτε να γεμίσετε το υπόλοιπο 40%. Μπορεί να κάνετε το προφίλ σας με μικρά πολύχρωμα γράμμα, να κάνετε τρισδιάστατα γραφικά με τις εικόνες των φίλων σας και τελικά να γίνετε επαγγελματίας χασομέρης!




7. Bottom 5: Αντί να δώσετε κίνητρο στους καλύτερους σας φίλους να βελτιώσουν τη δημοτικότητα σας, μπορείτε να δώσετε αντικίνητρο στους 5 χειρότερους βάζοντας τους στη λίστα του Bottom 5. Αυτό!




8. Pacman: Αν στα καλλιτεχνικά ήσασταν σκράπας, τότε το Bored by the book και το Graffiti δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να σκοτώσετε χρόνο. Αν αυτού παίξτε Pacman.




9. Vibrating Hamster: Το χαμστεράκι αυτό ζωντανεύει το προφίλ σας. Κουνιέται, τραγουδάει και προσθέτει μια ευχάριστη νότα. Αν σας δαγκώσει μη φοβηθείτε. Δεν έχει αρρώστιες.




10. Rock Paper Scissors: Αν ο χρόνος που προσπαθείτε να σκοτώσετε στο Facebook δεν πεθαίνει με τίποτα, τότε προκαλέστε τους φίλους σας στο πέτρα ψαλίδι χαρτί! Η πέτρα νικάει, το ψαλίδι, το ψαλίδι κόβει… Εγώ θα σας τα λέω όλα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα