Tα δύο νέα κινητά της Microsoft

Tα δύο νέα κινητά της Microsoft

Η φημολογία για τα νέα Zune phones της Microsoft έλαβε τέλος. Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Social networking ακούν στο όνομα Kin One και Kin Two.

Η φημολογία για τα νέα Zune phones της Microsoft έλαβε τέλος. Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Social networking ακούν στο όνομα Kin One και Kin Two.Η νέα σειρά κινητών της Microsoft αποτελείτε από δύο μοντέλα, το Kin1 και το Kin2.



Το Kin1 είναι ένα μικρό τηλέφωνο με oval σχήμα και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, το οποίο είναι συρόμενο σε portrait διαμόρφωση. Από την άλλη, το Kin2 είναι και εκείνο εξοπλισμένο με πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο, αυτή τη φορά όμως σε landscape διαμόρφωση, προκειμένου να είναι πιο άνετη η πληκτρολόγηση κειμένων και μηνυμάτων.



Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην πλατφόρμα “The Loop”, η οποία ενοποιεί όλες τις επικοινωνίες σας στο πλαίσιο των διαφόρων κοινωνικών δικτύων που ανήκεις, απλοποιώντας το interface.



Πιθανότατα, τα νέα κινητά της Microsoft είναι τα Zune phones για τα οποία κυκλοφορούσε αρκετή φημολογία στο Διαδίκτυο, καθώς έχουν το ανάλογο software προεγκατεστημένο.








Το Kin1 είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5 Megapixels, ενώ το Kin2 διαθέτει 8 Megapixels με δυνατότητα καταγραφής video σε High Definition, ανάλυσης 720 pixels.



Υπεύθυνη για την κατασκευή των τηλεφώνων είναι η Sharp, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το εάν και το πότε θα κάνουν την είσοδό τους στην ελληνική αγορά.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα