Τα πιο πολυαναμενόμενα videogames για το 2009

Τα πιο πολυαναμενόμενα videogames για το 2009

Killzone 2, MadWorld, MAG: Massive Action Game, Resident Evil 5 και Afro Samurai... Τα καλύτερα videogames είναι «προ των πυλών» του 2009.

Killzone 2, MadWorld, MAG: Massive Action Game, Resident Evil 5 και Afro Samurai… Τα καλύτερα videogames είναι «προ των πυλών» του 2009.
1. Killzone 2 (PS 3)

Κυκλοφορία: Τέλη Φεβρουαρίου



Αν και η αρχική έκδοση στο PS2 ήταν απογοητευτική, το Killzone 2 για Playstation 3 αναμένεται να κάνει θραύση. Κοιτώντας τα screenshots μπορεί εύκολα να καταλάβεις γιατί: Μερικά από τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει σε παιχνίδια και καταιγιστική δράση δοσμένα με μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσέγγιση.









2. MadWorld (Wii)

Κυκλοφορία: Τέλη Μαρτίου



Οι φαν του Wii θα ανασάνουν με ανακούφιση καθώς μετά από αρκετούς μήνες αναμονής θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους έναν τίτλο χωρίς χαριτωμένα γραφικά και δράση οικογενειακού χαρακτήρα. Το MadWorld είναι σχεδιασμένο για σκληροπυρηνικούς gamers και σίγουρα θα ξεχωρίσει!









3. MAG: Massive Action Game (PS 3)

Κυκλοφορία: Δεν έχει ανακοινωθεί



Μπορεί να βάζει τίτλο για το χειρότερο τίτλο του 2009, μη βιαστείς, όμως, να το ξεγράψεις. Σύμφωνα με ότι είναι έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, το MAG θα υποστηρίζει τον εντυπωσιακό αριθμό των 256 παικτών.



Αν τα υπόλοιπα αποδειχτούν εξίσου εντυπωσιακά, φαντάσου τι έχει να γίνει στα ίντερνετ καφέ.









4. Resident Evil 5 (PS3/Xbox 360)

Κυκλοφορία: Μέσα Μαρτίου



Παρά την ατυχή όσο και προκλητική επιλογή ενός σεναρίου στην Αφρική (ένας λευκός πυροβολεί εναντίων μαύρων), το Resident Evil 5 διατηρεί στο ακέραιο τα συστατικά της επιτυχίας των προηγούμενων εκδόσεων : διαχείριση πυρομαχικών, ατμόσφαιρα τρόμου, γρίφοι και stop-and-aim shooting.









5. Afro Samurai (PS3/Xbox 360)

Κυκλοφορία: Μέσα Μαρτίου



Το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις είναι στο Afro Samurai είναι το ιδιαίτερο στιλ γραφικών που αναβιώνει την ατμόσφαιρα της φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Το δεύτερο είναι το καστ των χαρακτήρων που «δανείζονται» τις φωνές των Samuel Jackson, Ron Perlman and Kelly Hu μεταξύ άλλων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Wu-Tang Clan είναι τα συστατικά του πιο διασκεδαστικού adventure που περιμένουμε το 2009.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα