Τα πρώτα Hands-On reviews

Τα πρώτα Hands-On reviews

Λίγο πριν το iPad 2 βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων, σας δίνουμε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζατε. Τι λένε τα πρώτα reviews. Οι ενστάσεις και οι νέες δυνατότητες

Τα πρώτα hands-on reviews του iPad 2 ξεκίνησαν να δημοσιεύονται από μεγάλα websites του χώρου και media που έχουν πρόσβαση στο τελευταίο δημιούργημα της Apple πριν αυτό γίνει επίσημα διαθέσιμο στο κοινό (11 Μαρτίου για Αμερική και 26 Μαρτίου για Ελλάδα).

Ευκαιρία λοιπόν να ενημερωθούμε και για κάποια χαρακτηριστικά του iPad 2 τα οποία δεν γνωρίζαμε, όπως πόση μνήμη RAM διαθέτει, στα πόσα MHz είναι χρονισμένος ο νέος A5 επεξεργαστής αλλά και τι ανάλυση διαθέτει η πίσω κάμερα.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές με τους περισσότερους reviews να ανακηρύσσουν το iPad 2 νικητή στην μάχη με τα ανταγωνιστικά tablets ενώ οι ενστάσεις επικεντρώνονται γύρω από την έλλειψη Flash και την χαμηλή ποιότητα της κάμερας, ένα χαρακτηριστικό το οποίο έτσι και αλλιώς έχει μειωμένη χρηστικότητα σε ένα tablet (βιντεοκλήσεις, σκανάρισμα barcode κτλ) καθώς κανείς δεν περιμένει να βγάζει φωτογραφίες κρατώντας ένα tablet.

Δείτε λεπτομερή ανάλυση στο iPhonehellas.gr .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα