Ταλαιπωρία μέσω Twitter

Ταλαιπωρία μέσω Twitter

Σύγχυση, εκνευρισμό και ταλαιπωρία έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες Βρετανούς ένας λογαριασμός του Twitter, ο οποίος υποτίθεται ότι δημοσιεύει τα νέα της National Express. Μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με την κίνηση και τα μέσα μεταφοράς

Ένας ψεύτικος λογαριασμός Twitter σχετικά με υποτιθέμενες ενημερώσεις για τα αστικά μέσα έχει προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες.

Ο λογαριασμός με την ονομασία  Travel_WM αφορά άμεσα τους πολίτες του Μπέρμινχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου και υποτίθεται ότι δημοσιεύει νέα της National Express.

Οι χρήστες που ακολουθούν τον εν λόγω λογαριασμό έχουν μπερδευτεί από τα τιτιβίσματα περί ακυρώσεων δρομολογίων και διπλής χρέωσης για τους υπέρβαρους επιβάτες.

Μια ανάρτηση του λογαριασμού αναφέρει χαρακτηριστικά “Οι παχύσαρκοι θα χρεώνονται διπλά αφού οι περισσότεροι από εσάς πιάνεται χώρο όσο δύο άτομα οπότε είναι απολύτως δίκαιο”.

Παράλληλα ανάμεσα στα δεκάδες περίεργα μηνύματα συγκαταλέγονται και εκείνα που τους ενημερώνουν να μην περιμένουν τα λεωφορεία τους να φανούν τις ώρες του δρομολογίου τους εξαιτίας κινητοποιήσεων ή ακόμα πως οι οδηγοί των λεωφορείων δεν θα δουλέψουν σήμερα επειδή βρέχει πολύ και δεν μπορούν να βγουν έξω!

“Βρέχει πολύ έτσι; Ίσως να ακυρώσουμε τα δρομολόγια μας για το βράδυ ώστε οι οδηγοί μας να πάνε σπίτι να στεγνώσουν”.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο λογαριασμός έχει δεχτεί άπειρα μηνύματα εκνευρισμού από χρήστες που δεν ξέρουν ότι ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και οι οποίοι κάνουν λόγο για μια ιδιαιτέρως σαρκαστική συμπεριφορά της εταιρείας.

Μάλιστα ο λογαριασμός αυτός έχει 200 followers μεγαλύτερο αριθμό και από την πραγματική εταιρεία.

Από τη πλευρά της η εταιρεία έχει ζητήσει από το Twitter να διαγράψει τον προσβλητικό λογαριασμό.

Όπως δήλωσε και ο διευθυντής ανάπτυξης της National Express Μάρτιν Χάνκοκ “Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Twitter σαν εργαλείο μάρκετινγκ ωστόσο είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κοινωνικό δίκτυο”.

Σύντομα η εταιρεία θα δημιουργήσει ένα νέο επίσημο site από όπου θα αναρτώνται τα επίσημα τιτιβίσματά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα