Ταύρος: Φωτιά σε εργοστάσιο χαρτικών

Διαβάζεται σε 2'
fotia
Φωτιά σε εργοστάσιο (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Φωτιά ξέσπασε σε αύλειο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στην περιοχή του Ταύρου. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/10) σε αύλειο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στην περιοχή του Ταύρου.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ήρας και Κασίμη Π. και αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. 18 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, αλλά και υδροφόρες ΟΤΑ επιχείρησαν και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ποιο δρόμοι είναι κλειστοί

Κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Ήρα από το ύψος της διασταύρωσής της με τη λεωφόρο Ειρήνης και με την οδό Ταύρου καθώς και η οδός Διός από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Τερψιχόρης.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 8 προτού επεκταθεί σε διπλανά κτίρια.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, καθώς δεν είναι μόνο τα χαρτιά τα οποία καίγονται. Υπάρχουν διάφορες συσκευασίες αλλά και υλικά τα οποία είναι αποθηκευμένα σε πλαστικά βαρέλια. Επίσης, στον αύλειο χώρο υπάρχουν ξύλινες συσκευασίες.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθηνών, θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ώρες προκειμένου να την κατασβέσουν πλήρως τη φωτιά.

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα