Taylor Swift: Δώρισε 50.000 λίρες σε μητέρα που έχασε τον σύζυγό της από κορονοϊό

Taylor Swift: Δώρισε 50.000 λίρες σε μητέρα που έχασε τον σύζυγό της από κορονοϊό
Η Τέιλορ Σουίφτ Charles Sykes/Invision/AP

Η Taylor Swift και η μητέρα της δώρισαν 50.000 λίρες μέσω της πλατφόρμας στο GoFundMe, σε μητέρα πέντε παιδιών, η οποία έχασε το σύζυγό της από COVID-19.

Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift και η μητέρα της έκαναν μια δωρεά ύψους 50.000 λιρών, την Τρίτη, σε μια καμπάνια της πλατφόρμας GoFundMe, για μια μητέρα πέντε παιδιών από το Τενεσί. Η άτυχη μητέρα είχε χάσει τον άνδρα της από κορονοϊό λίγε μέρες πριν από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους.

Η Vickie Quarles, σύμφωνα με το usatoday, έχασε τον σύζυγό της μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω δυσκολίας στην αναπνοή. Μια οικογενειακή φίλη, η DeQuanda Smith, η οποία οργάνωσε τον έρανο, ανέφερε ότι δεν επιτρεπόταν στην φίλη της να δει τον σύζυγό της λόγω των περιορισμών της καραντίνας.

“Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο απίστευτα ευγνώμων είμαι για όλους τους ευγενικούς ανθρώπους που έχουν κάνει δωρεές για την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Andrea και την Taylor Swift για τη γενναιοδωρία τους προς το σπίτι μας στο Τενεσί.

Εκτιμώ αυτήν τη γλυκιά προσωπική νότα, ζεσταίνει την καρδιά μου. Ο δρόμος που με περιμένει σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος χωρίς τον σύζυγό μου, αλλά κάθε μέρα ελπίζω ότι θα καταφέρω να μεγαλώσω τα κορίτσια μου και ελπίζω να είμαι τόσο συμπονετική και στοργική όσο όλοι σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ” δήλωσε η Vickie Quarles.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα