Τέμπη: Εκκλησάκι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος

Τέμπη: Εκκλησάκι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος
Το εικονοστάσι που στήθηκε στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI

Στον χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη στήθηκε εκκλησάκι στη μνήμη των 57 θυμάτων. Συγκινητικές φωτογραφίες από το σημείο.

Εκκλησάκι στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στήθηκε στο σημείο της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγγενείς των θυμάτων αλλα και πολίτες έσπευσαν στο σημείο και κατέθεσαν στεφάνια, λουλούδια και κεριά προς τιμή των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Το εικονοστάσι που στήθηκε στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI

Πολίτες αφήνουν λουλούδια στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI

Πανό στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στο οποίο αναγράφεται "Πάρε με ότΑΝ φτάσεις" ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI

Φωτογραφίες μερικών από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI)

Φωτογραφίες μερικών από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI

Πολίτες αφήνουν λουλούδια στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ / EUROKINISSI)

Μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

Το πρωί του Σαββάτου (1/4) πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της 28ης Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο χωριό Τέμπη.

Όπως μετέδωσε το onlarissa.net, το παρών έδωσαν συγγενείς των θυμάτων, καθώς και οι δήμαρχοι Τεμπών και Ελασσόνας, Γιώργος Μανώλης και Νίκος Γάτσας, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Σταμνάς, διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων, κάτοικοι της περιοχής κ.α.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα