Τέμπη: Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Διαβάζεται σε 1'
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη EUROKINISSI

Εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και το αναζητούσαν οι αρχές.

Ο εντοπισμός του κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, δίνει νέα ώθηση στη δικαστική έρευνα για τις αιτίες της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και με έγγραφό του ο εφέτης ανακριτής, δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό πειστήριο, έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Λάρισας να μεταφερθεί με ασφάλεια σήμερα κιόλας στο Κουλούρι, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα στοιχεία της υπόθεσης του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ertnews.gr,  την προηγούμενη εβδομάδα συγγενείς των θυμάτων ζήτησαν να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να εξεταστούν τα κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αλλά και η επιβατική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοντέινερ ήταν έμφορτο όταν συνέβη η πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία και μέχρι σήμερα δεν είχε καταστεί δυνατό να εντοπιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα