Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία του 25χρονου Αρσλάν που επέζησε του δυστυχήματος και βοήθησε επιβάτες

Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία του 25χρονου Αρσλάν που επέζησε του δυστυχήματος και βοήθησε επιβάτες
Caption/Glomex

Ο 25χρονος Αρσλάν, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62, περιέγραψε τη στιγμή του δυστυχήματος. "Ο κόσμος ήταν γεμάτος αίματα. Πολλοί φώναζαν "βοήθεια, βοήθεια"", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο 25χρονος Άρσλαν Αρσέτ από το Πακιστάν, ο οποίος ήταν επιβάτης στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος.

“Είμαι άνθρωπος” τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι όταν μπόρεσε να βγει από το αναποδογυρισμένο βαγόνι και παρότι είχε χτυπήσει στο χέρι, έσπευσε να απεγκλωβίσει άλλους επιβάτες από τα πρώτα βαγόνια.

Τόνισε πως “ήταν μπροστά η φωτιά. Πολλή φωτιά. Ο κόσμος έκλαιγε, πολλοί φώναζαν “βοήθεια, βοήθεια”. Ο κόσμος ήταν γεμάτος αίματα. Βοήθησα 2-3 στη δική μου ηλικία, τους κατέβασα κάτω, τους έβαλα στην άκρη. Πολλά αίματα. Τρόμαξα και εγώ. Εκεί σκοτώθηκε πολύς κόσμος και επικρατούσε τρόμος“.

Ο 25χρονος Αρσλάν κατέγραψε σε βίντεο τις στιγμές αμέσως μετά τη μοιραία σύγκρουση. “Βγήκα από τα παράθυρα, ήταν με τα φορεία, το τρένο στην αριστερή μεριά αλλά δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και ξανά άνοιξαν τις πόρτες και μετά βγήκα έξω από τις πόρτες στην μπροστινή μεριά. Κατέβηκα κάτω και τράβηξα το βίντεο” ανέφερε.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα