Τέμπη – μητέρα 20χρονου Ανδρέα: “Ήθελα να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω το κορμί του όντως τι έχει”

Τέμπη – μητέρα 20χρονου Ανδρέα: “Ήθελα να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω το κορμί του όντως τι έχει”
glomex/action24

Η μητέρα του 20χρονου Ανδρέα Αλικανιώτη που βοήθησε στη διάσωση των συνεπιβατών του, περιγράφει τη στιγμή που έμαθε από τον γιό της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η μία πιο συγκινητική από την άλλη είναι οι εξιστορήσεις των συγγενών των ανθρώπων που επέβαιναν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και η αγωνία που έζησαν μέχρι να τους εντοπίσουν.

Η μητέρα του 20χρονου επιζήσαντα της τραγωδίας, Ανδρέα Αλικανιώτη που βοήθησε στη διάσωση πολλών συνεπιβατών του μίλησε μαζί με τον γιο της και εξιστορήθηκαν τις στιγμές που έζησαν.

Μιλώντας στο Action24, η μητέρα του 20χρονου, Φωντάνα Βλάχου, περιέγραψε τη στιγμή που άφησε στο τρένο τον γιο της και την αντίδρασή της στα όσα ακολούθησαν: Τον χαιρετήσαμε, τον σταύρωσα όταν έφευγε το τρένο και ήμουν σίγουρη ότι κατά τις 11:30 θα φτάσει, επειδή το Intercity είναι γρήγορο. Και 35 του έστειλα ένα μήνυμα “αγόρι μου έφτασες, όλα καλά; Γιατί έπαιρνα και δεν το σήκωνε. Αυτό με ξένισε γιατί τα παιδιά είναι με ένα κινητό στο χέρι, θα μου απαντούσε αμέσως. 11:50 -55 με παίρνει από το κινητό του φίλου του και με ενημερώνει ότι έχει γίνει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε στον ύπνο”.

“Σε πρώτη φάση νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάγομαι από το κρεβάτι λέω δεν είναι δυνατόν. Βάζω τηλεόραση τίποτα, μπαίνω στο ιντερνετ τίποτα. Σηκώνω τον άντρα μου να μη μας ακούσει η μικρή, δεν θα μπορούσα και τις 2 καταστάσεις να τις διαχειριστώ, είναι πολύ δεμένα αδέρφια. Κλείνω τις πόρτες, άρχισαν να φωνάζω, να κλαίω, ήταν απερίγραπτο, σαν κρίση πανικού.” αφηγήθηκε.

“Με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά αλλά επειδή έχω ιστορικό – είναι σκληρό παιδί, μην τον βλέπετε έτσι -μου κρύβει πράγματα γιατί είμαι υπερπροστατευτική. Μου είπε ότι είναι όρθιος αλλά μέσα μου με έτρωγε, λέω μπορεί να μη μου λέει την αλήθεια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα, ούτε τα εγκαύματα, ούτε κούτσαινε. Μετά από μισή ώρα ξαναπήρα, μου λέει ότι έχει λίγη μπαταρία ο φίλος του, ότι είναι βαριά τραυματισμένος, ότι είναι ήδη σε περιπολικό και περιμένουν ασθενοφόρο και μόλις ξαναπήγε στο νοσοκομείο ξαναεπικοινώνησε να μας πει ότι είναι στα χέρια των γιατρών.” είπε στη συνέχεια.

“Δεν ήθελα μόνο να τον δω από κοντά, αλλά να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω το κορμί του όντως τι έχει. Μέχρι να τον πάρω στην αγκαλιά μου η ώρα ήταν ατέλειωτη.” είπε τέλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα