Τέμπη: Πλήθος κόσμου στη διαδήλωση έξω από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Διαβάζεται σε 1'
Τέμπη: Πλήθος κόσμου στη διαδήλωση έξω από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την πολύνεκρη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi

Πλήθος κόσμου πήρε μέρος στη διαδήλωση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη μπροστά από το κεντρικό κτίριο του ΟΣΕ.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Οπως αναφέρει η karfitsa η συγκέντρωση διαμαρτυρίας άρχισε λίγο μετά τις 18:30 στον ΟΣΕ, με τη συμμετοχή από σωματεία εργαζομένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, υγειονομικών, εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών, φοιτητών και μελών του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Επίσης, μπροστά στο ΟΣΕ υπάρχουν δύο στεφάνια που αναγράφουν «Εις Μνήμην των αδικοχαμένων ψυχών στα Τέμπη, με τους συμμετέχοντες να αφήνουν απο διπλα λουλούδια.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι κρατώντας πανό, φωνάζουν συνθήματα προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των 57 ανθρώπων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους.

Να σημειωθεί, ότι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28/2) και στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα πραγματοποιήσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα